ΚΟΥΙΝΙΝΑ: Εκδήλωση τιμής και μνήμης, σήμερα, για τα θύματα 1941-1949

Σημερα τα συννεφα του πολεμου πυκνωνουν και παλι επικυνδυνα στη περιοχη μας λογω των ανταγωνισμων αναμεσα σε ισχυρα καπιταλιστικα κρατη και ιμπεριαλιστικα κεντρα που θελουν να βαλουν στο χερι τα πετρελαια και το φυσικο αεριο της Ανατολικης Μεσογειου.

Η χωρα μας με ευθυνη της κυβερνησης και για λογαργιασμο του ελληνικου κεφαλαιου, εχει μπει στο πεδιο των ιμπεριαλιστικων ανταγωνισμων και των ΝΑΤΟικων σχεδιασμων , με απροβλεπτες – αρνητικες συνεπειεας για το λαο μας.

Η επαγρυπνηση, η οργανωση, ο αγωνας εναντια στα ιμπεριαλιστικα σχεδια και την εμπλοκη της χωρας σε αυτα πρεπει να ειναι σημερα , στην ημερισια διαταξη της παλης του λαου μας.

To Δ.Σ. της Π. Έ. Α. Ε. Α. – Δ. Σ. Ε. Παράρτημα Αιγιάλειας καλει τα μελη του, τους συγγενεις των θυματων , τους απογονους των αγωνιστων και φιλων της Εθνικης Αντιστασης και του Δημοκρατικου Στρατου Ελλαδας, να παρευρεθουν στην Εκδηλωση Τιμης και Μνημης των θυματων της περιοδου 1941-1949 στη ΚΟΥΝΙΝΑ ΑΙΓΙΟΥ αυτή την ΚΥΡΙΑΚΗ 29/7/2018 στις 7.30 μ.μ.

Την Εκδηλωση οργανωνουν οι κομματικες οργανωσεις Αιγιαλειας και Καλαβρυτων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Θα μιλησει στελεχος του ΚΚΕ.