(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους πυροπαθείς της Ραφήνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Αλυκής, αισθάνεται την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ από καρδιάς κάθε Ανώνυμο και Επώνυμο συμπολίτη, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συνέδραμε από το υστέρημά του και άμεσα στη συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τη βοήθεια των συνανθρώπων μας που επλήγησαν βάναυσα από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ακόμα τους δύο συλλόγους της περιοχής μας και τα Διοικητικά τους Συμβούλια, την Ε.Λ.Κ.Α. Αιγίου, ( Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Αιγίου ), και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πετσάκων, που συνδιοργάνωσαν τη δράση και κινητοποίησαν τα μέλη τους.

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ, αναλογεί και στα ΕΛΤΑ ( Ελληνικά Ταχυδρομεία ), που ανακοίνωσαν την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά των δεμάτων στους πληγέντες, μέχρι και 31 Αυγούστου !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ιδιαίτερα και το προσωπικό του ΕΛΤΑ Αιγίου, που βοήθησε στην άμεση αποστολή των δεμάτων προς το κέντρο περισυλλογής τους στην Αττική, ώστε το μεσημέρι της Παρασκευής, να αναχωρήσει από την πόλη μας η πρώτη αποστολή 25 μικρών και μεγάλων κιβωτίων με Φάρμακα, Τρόφιμα, Είδη Πρώτης Ανάγκης και Ρούχα !

Επειδή η ευαισθησία των συμπολιτών μας είναι αδιαμφισβήτητη και συνεχίζουν να φέρνουν δέματα στο σύλλογό μας για τους πληγέντες, θα συνεχίσουμε να τα συγκεντρώνουμε στο Κατάστημα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην Οδό Κανελλοπούλου 43 και στο κατάστημα ΟΡΕΣΤΗΣ στην παραλία Αλυκής, και θα φροντίζουμε για την καθημερινή αποστολή τους στην Ανατολική Αττική.