Άνετο 0-0 πήρε η Παναχαϊκή από τον ΟΦΗ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Παναχαϊκή στο Καρπενήσι. Οι Κρητικοί, που είναι σαφώς πιο μπροστά σε επίπεδο προετοιμασίας και είναι και μία Κατηγορία παραπάνω, ήταν καλύτεροι πρώτο μέρος και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Σασί να σημαδεύει δύο φορές τα δοκάρια του Κολοβούρη στο 5′ και στο 28′. Αντίθετα για τους Πατρινούς ακυρώθηκε γκολ του Μωραΐτη, μάλλον κακώς, ως οφσάιντ στο 38ο λεπτό.
Η Παναχαϊκή στάθηκε καλά σε γενικές γραμμές.

Οι βασικές ενδεκάδες των ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Νέιρα, Βουό, Κουτσιανικούλης, Σασί.
Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Κολοβούρης, Ντάσιος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Μαυριάς, Μασούρας, Μωραΐτης.

 

Και στο β’ ημίχρονο η 11άδα της Παναχαϊκής: Καπούταγλης, Νικολόπουλος, Πολυχρόνης, Τσελεπίδης, Πατάπης, Παπανικολάου, Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Σταμόπουλος,Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος.
* Δεν έπαιξαν οι ανέτοιμοι Κολ, Καρατσανάκοφ, οι Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος που είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών και οι ευρισκόμενοι στα πιτς ακόμα Σούλης, Μπιτσάκος.