Τρόμος για τον Σακίλ Ο’ Νιλ – Λίγο έλειψε να γίνει… τροφή για καρχαρίες [βίντεο]

Τη λαχτάρα της ζωής του πέρασε ο πρώην σούπερσταρ του NBA Σακίλ Ο’ Νιλ όταν ένας καρχαρίας τρύπωσε μέσα στο σιδερένιο κλουβί στη διάρκεια υποβρύχιων γυρισμάτων για το Discovary Channel.

O πρώην αστέρας των Los Angeles Lakers συμμετείχε στα γυρίσματα ενός ειδικού αφιερώματος με τίτλο «Shaq does Shark week», που δείχνει τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του NBA να κολυμπά δίπλα σε καρχαρίες στις Μπαχάμες.

Αλλά ο θηριώδης πρώην μπασκετμπολίστας λίγο έλειψε να γίνει θήραμα ενός από τα σαρκοβόρα κήτη που κατάφερε να μπει στο σιδερένιο κλουβί του.

«Ένας καρχαρίας μπαίνει στο κλουβί, ένας καρχαρίας μπαίνει στο κλουβί, πρέπει να τον βγάλουμε έξω», φώναξε ένα από τα μέλη του πληρώματος. Ευτυχώς για τον Ο’Νιλ οι επαγγελματίες βιολόγοι θαλάσσιου περιβάλλοντος που τον συνόδευαν στην κατάδυση αντέδρασαν άμεσα κι απεγκλώβισαν τον καρχαρία και τον θρύλο του μπάσκετ.

Όταν συνήλθε μετά από λίγα λεπτά ο Ο’ Νιλ στράφηκε κι είπε: «επέζησα μιας επίθεσης καρχαρία, κ@..λες».

Αλλά παρά την προσπάθειά του  να το ρίξει στο αστείο, ο ίδιος φοβήθηκε πολύ, όπως αποκάλυψε στη New York Post: «Τρέμω τους καρχαρίες. Έχω δει το «Όταν τα ζώα επιτίθενται». Θυμάστε τα “Σαγόνια του Καρχαρία;” Χώρια που ζω στη Φλόριντα, όπου γίνονται όλες οι επιθέσεις καρχαριών…»