Τραγική ιστορία: Ζευγάρι Ιρλανδών ήρθαν μήνα του μέλιτος στο Μάτι και τους χώρισαν οι φλόγες

Ούτε μια εβδομάδα δεν πρόλαβε να γευτεί τις χαρές του έγγαμου βίου ένα ζευγάρι από την Ιρλανδία και το χώρισαν οι φλόγες στην ανατολική Αττική.

 

Η Ζόι Χόλοχαν κι ο Μπράιαν Ο’Κάλαχαν Γουέστροπ παντρεύτηκαν την περασμένη Πέμπτη στην Ιρλανδία κι ήρθαν στη χώρα μας για να περάσουν το μήνα του μέλιτος σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Αλλά μέσα στον πανικό που προκάλεσε ο πύρινος εφιάλτης και στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν η νεαρή δημοσιογράφος χωρίστηκε από τον άνδρα της, που είναι μάνατζερ σε εταιρεία στο Δουβλίνο.

 

Ο Ζόι κι ο Μπράιαν ταξίδευαν με ένα αυτοκίνητο και αναζητώντας διαφυγής αναγκάστηκαν κάποια στιγμή να εγκαταλείψουν το όχημα και να συνεχίσουν πεζή. Η κοπέλα κατάφερε να δραπετεύσει σε κοντινή παραλία και διακομίστηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο.

 

Η τύχη, όμως του Μπράιαν εξακολουθεί να αγνοείται. Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και μερικά χρόνια, και πέρυσι ο Μπράιαν της έκανε πρόταση γάμου ενώ έκαναν διακοπές στην Πορτογαλία.

Στη λίστα των 77 θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές, αλλά και των αγνοουμεων περιλαμβάνονται, ωστόσο, κι άλλοι τουρίστες, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, όπως μια μητέρα κι ο γιος της από την Πολωνία, που είναι ανάμεσα στους δέκα τουρίστες, οι οποίοι πνίγηκαν, όταν ανετράπη η βάρκα που προσπαθούσε να τους απομακρύνει από ξενοδοχείο στο Μάτι.

 

Πηγή: Τραγική ιστορία: Ζευγάρι Ιρλανδών ήρθαν μήνα του μέλιτος στο Μάτι και τους χώρισαν οι φλόγες | iefimerida.gr