ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Τα θέματα που θα συζητηθούν

Σήμερα 25η Ιουλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συνεδριάζει το Σώμα με τα παρακάτω θέματα:

 

1. Έγκριση πρωτοκόλλου, για την αποζημίωση εδαφικού τμήματος της εξ’ ολοκλήρου ρυμοτομούμενης ιδιοκτησίας του κ. Αθανασίου Αδαμόπουλου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Σκουρλέτη, μεταξύ των Ο.Τ. 1127 και 994, του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Πατρών, στην περιοχή Ζαρουχλέϊκα, καθώς και των επ’ αυτής επικειμένων (8/1998 πράξη αναλογισμού) (σχετική η αριθ. 82/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
2. Έγκριση πρωτοκόλλου, για την αποζημίωση της εξ’ ολοκλήρου ρυμοτομούμενης ιδιοκτησίας των κ.κ. α) Μαρίας συζ. Διον. Μπιλίρη, το γένος Γεωργίου και Ελένης Καδά, β) Αριστείδη Καδά του Γεωργίου και της Ελένης και γ) Αφροδίτης Καδά του Γεωργίου και της Ελένης, συνολικού ποσού 82.987,51€, που βρίσκεται επί της οδού Αχελώου, στο Ο.Τ. 1522ζ Κ.Χ. του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Πατρών στην έξω Αγυιά (σχετική η αριθ. 85/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
3. Έγκριση πρωτοκόλλου, για την αποζημίωση της ρυμοτομούμενης ιδιοκτησίας των κ.κ. α) Μαρίας συζ. Διον. Μπιλίρη, το γένος Γεωργίου και Ελένης Καδά, β) Αριστείδη Καδά του Γεωργίου και της Ελένης και γ) Αφροδίτης Καδά του Γεωργίου και της Ελένης, συνολικού ποσού 80.029,62€, που βρίσκεται στο Ο.Τ. 1522ζ Κ.Χ. μεταξύ των οδών Καλομοίρη και Αρέθα του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Πατρών στην έξω Αγυιά (σχετική η αριθ. 86/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
4. Έγκριση πρωτοκόλλου, για την αποζημίωση προβλεπόμενου κοινοχρήστου χώρου (δρόμος), ιδιοκτησίας του κ. Θεμιστοκλή Καμηλάρη, μέσω συμψηφισμού και βάσει της υπ’ αριθ. 10/2000 διορθωτικής πράξης, επί της υπ’ αριθ. 2/90 πράξης εφαρμογής των περιοχών «Κ. Συχαινά – Ανθούπολη» του Δήμου Πατρέων (σχετική η αριθ. 83/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
5. Διόρθωση της υπ. αριθ. 5/13-1-2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων, ως προς τους φερόμενους ιδιοκτήτες των ακινήτων, με κτηματολογικούς αριθμούς (5) και (10), όπως αυτά απεικονίζονται στο από Δεκέμβριο 2016 τοπογραφικό – ρυμοτομικό διάγραμμα κλ.1/200 πρότασης τροποποίησης. Συμπληρωματική δέσμευση, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 32 του Ν.4067/2012, όπως αυτό τροποποιήθηκε με την παρ.2 του άρθρου 3 του Ν.4315/2014,της αναγκαίας – προσήκουσας δαπάνης αποζημίωσης της κας Γεωργίας Νιφόρα και του κ. Ελευθέριου Αντύπα – Χαϊκάλη, για την επανακήρυξη του σχεδίου πόλης, λόγω αυτοδίκαιας άρσης απαλλοτρίωσης, μεταξύ των Ο.Τ. 50,49,40α και 38, επί της οδού Ναυαρίνου (σχετική η αριθ. 78/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
6. Αποζημίωση ενοχικού δικαιώματος, ιδιοκτησίας της κας Αικατερίνης Στρατογιάννη, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 16/2004 διορθωτική πράξη επί της υπ’ αριθ. 7/97 Πράξης Εφαρμογής στις περιοχές «Αγ. Παντελεήμονας – Παραλία Προαστείου» του Δήμου Πατρέων» (σχετική η αριθ. 84/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
7. Έγκριση πρωτοκόλλου, για την προσκύρωση εδαφικού τμήματος καταργούμενου κοινοχρήστου χώρου, στην ιδιοκτησία των κ.κ. Βασιλείου Βέρρα και Ιωάννας Νικολακοπούλου, επί ανωνύμου οδού, εντός του Ο.Τ. Γ2508 του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Πατρών, στην περιοχή Συχαινά (σχετική η αριθ. 81/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
8. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδούς της περιοχής Καντριάνικα του Δήμου Πατρέων, λόγω έργων της ΔΕΥΑΠ (σχετική η αριθ. 87/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
9. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της περιοχής Γλαύκου – Λεύκας του Δήμου Πατρέων, λόγω έργων της ΔΕΥΑΠ (σχετική η αριθ. 88/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
10. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης οχήματος, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών (σχετική η αριθ. 89/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
11. Μετατόπιση περιπτέρων και κατάργηση θέσεων λειτουργίας περιπτέρων (σχετική η αριθ. 74/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Β. Τσιγάρας- Αρμ. Δ/ντής).
12. Για την αξιοποίηση του Λαδόπουλου (εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
13. Έγκριση της αριθ. 10/2018 μελέτης του έργου «Πεζοδρόμια και μικρά τεχνικά έργα στο Δήμο Πατρέων (2018)» του Δήμου Πατρέων, προϋπολογισμού 400.000,00€ (με ΦΠΑ) (εισηγητής: Χ. Κορδάς – Αντ/ρχος, Γ. Σπηλιωτόπουλος- Αρμ/ Δ/ντής).
14. Έγκριση της αριθ. 12/2018 μελέτης του έργου «Επουλώσεις λάκκων 2018» του Δήμου Πατρέων, προϋπολογισμού 300.000,00€ (με ΦΠΑ) (εισηγητής: Χ. Κορδάς – Αντ/ρχος, Γ. Σπηλιωτόπουλος- Αρμ/ Δ/ντής).
15. 1)Έγκριση της αρ. 67/2018 οριστικής Μελέτης του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση 8ουΔημοτικού & 10ου Νηπιαγωγείου Σχολείου Πατρών» 2) Τρόπος εκτέλεσης του έργου: Επιλογή Αναδόχου, μέσω της διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας, για την σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/16 3) Έγκριση υποβολής πρότασης για την ένταξη του ανωτέρω έργου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα», άξονα προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον», o οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με τίτλο δράση 4.c.1.1-a2 «Επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές πλην υποδομών υγείας για ενεργειακή αναβάθμιση και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Ε. Αλεξοπούλου – Αρμ. Δ/ντρια).
16. 1)Έγκριση της αρ. 68/2018 οριστικής Μελέτης του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση 9ουΔημοτικού & 12ου Νηπιαγωγείου Σχολείου Πατρών» 2) Τρόπος εκτέλεσης του έργου: Επιλογή Αναδόχου, μέσω της διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας για την σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/16 3) Έγκριση υποβολής πρότασης, για την ένταξη του ανωτέρω έργου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα», άξονα προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον», o οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με τίτλο δράση 4.c.1.1-a2 «Επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές πλην υποδομών υγείας για ενεργειακή αναβάθμιση και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Ε. Αλεξοπούλου – Αρμ. Δ/ντρια).
17. 1)Έγκριση της αρ. 69/2018 οριστικής Μελέτης του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση 15ουΔημοτικού & 37ου Νηπιαγωγείου Σχολείου Πατρών» 2) Τρόπος εκτέλεσης του έργου: Επιλογή Αναδόχου, μέσω της διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας για την σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/16, 3) Έγκριση υποβολής πρότασης, για την ένταξη του ανωτέρω έργου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα», άξονα προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον», o οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με τίτλο δράση 4.c.1.1-a2 «Επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές πλην υποδομών υγείας για ενεργειακή αναβάθμιση και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Ε. Αλεξοπούλου – Αρμ. Δ/ντρια).
18. 1)Έγκριση της αρ. 70/2018 οριστικής Μελέτης του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση 5ου Δημοτικού Πατρών» 2) Τρόπος εκτέλεσης του έργου: Επιλογή Αναδόχου, μέσω της διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας για την σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/16, 3) Έγκριση υποβολής πρότασης για την ένταξη του ανωτέρω έργου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα», άξονα προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον», o οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με τίτλο δράση 4.c.1.1-a2 «Επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές πλην υποδομών υγείας για ενεργειακή αναβάθμιση και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Ε. Αλεξοπούλου – Αρμ. Δ/ντρια).
19. 1) Έγκριση της αρ. 71/2018 οριστικής Μελέτης του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση 7ου Γυμνασίου Πατρών» 2) Τρόπος εκτέλεσης του έργου: Επιλογή Αναδόχου, μέσω της διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας για την σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/16, 3) Έγκριση υποβολής πρότασης για την ένταξη του ανωτέρω έργου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα», άξονα προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον», o οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με τίτλο δράση 4.c.1.1-a2 «Επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές πλην υποδομών υγείας για ενεργειακή αναβάθμιση και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας», για χρηματοδότηση ποσού 650.000,00€ εκ του προγράμματος, σύμφωνα με τους κανόνες επιλεξιμότητας της εν λόγω πρόσκλησης και κάλυψη του υπολειπόμενου ποσού του προϋπολογισμού μελέτης, με ιδίους πόρους (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Ε. Αλεξοπούλου – Αρμ. Δ/ντρια).
20. 1) Έγκριση της αρ. 72/2018 οριστικής Μελέτης του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση 6ου Λυκείου Πατρών» 2) Τρόπος εκτέλεσης του έργου: Επιλογή Αναδόχου, μέσω της διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας, για την σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/16 3) Έγκριση υποβολής πρότασης για την ένταξη του ανωτέρω έργου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα», άξονα προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον», o οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με τίτλο δράση 4.c.1.1-a2 «Επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές πλην υποδομών υγείας για ενεργειακή αναβάθμιση και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας», για χρηματοδότηση ποσού 650.000,00€ εκ του προγράμματος, σύμφωνα με τους κανόνες επιλεξιμότητας της εν λόγω πρόσκλησης και κάλυψη του υπολειπόμενου ποσού του προϋπολογισμού μελέτης, με ιδίους πόρους (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Ε. Αλεξοπούλου – Αρμ. Δ/ντρια).
21. Παραλαβή μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Ανάπλαση – Αξιοποίηση Camping- Έλους Αγυιάς» (εισηγητής: Χ. Κορδάς – Αντ/ρχος, Ε. Αλεξοπούλου – Αρμ. Δ/ντρια).
22. Δωρεά μελέτης με τίτλο «Κέντρο Ημέρας και Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ) ατόμων με αυτισμό (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Ε. Αλεξοπούλου – Αρμ. Δ/ντρια).
23. Έγκριση φακέλου και διαδικασίας ανάθεσης της Μελέτης «Μέτρα Αναβάθμισης της Συγκοινωνιακής Εξυπηρέτησης, Διαχείριση της Κυκλοφορίας και Στάθμευσης» (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
24. Έγκριση Συμφωνητικού Συνεργασίας- Προγραμματικής Συμφωνίας, για την υλοποίηση πιλοτικού δικτύου τεχνολογίας 5G, στην πόλη της Πάτρας (εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
25. Έγκριση σύμβασης, με την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Ανώνυμη Εταιρεία Οικολογικής Διαχείρισης Ελαστικών ECOELASTIKA» (εισηγητής: Χ. Κορδάς – Αντ/ρχος, Π. Λέμης- Πετρόπουλος- Αρμ. Δ/ντής).
26. Αποδοχή δωρεάς από το Δήμο Πατρέων χρηματικού ποσού 908,51€ και παγίων, μετά την διάλυση του Σωματείου «Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας- Αθλητικό Σωματείο (ΑΧ. ΛΕ. ΜΟΤ. ΑΣ.)»(εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος- Αρμ. Δ/ντής).
27. Παραχώρηση περιορισμένης και περιοδικής χρήσης Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων σε Αθλητικούς Συλλόγους, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 (εισηγητής: Α. Αθανασόπουλος- Αντ/ρχος, Ι. Κάκκου- Αρμ. Δ/ντρια).
28. Έκθεση Β΄ τριμήνου έτους 2018, για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού (σχετική η αριθ. 598/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος- Αρμ. Δ/ντής).
29. Εξέταση ενστάσεων κατά της υπ. αριθ. 682/11-12-2013 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών, αναφορικά με την τροποποίηση εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Πόλεως Πατρών, στο Ο.Τ./Κ.Χ. 1342α (πλατείας) και οδών Κεφαλληνίας, Κύπρου και Θερμοπυλών, στην περιοχή «Μέση Αγυιά», λόγω άρσης απαλλοτρίωσης ακινήτου, ιδιοκτησίας κ.κ. Δελή Γεωργίου και Αυγέρη – Δελή Μαρίας (σχετική η αριθ. 77/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
30. Εξέταση ενστάσεων κατά της υπ. αριθ. 339/18-5-2016 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών, αναφορικά με την τροποποίηση εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Πόλεως Πατρών, επί προβλεπομένων κοινοχρήστων χώρων (δρόμων), στις οδούς Κ. Καραμανλή, Αγίου Σπυρίδωνος, Ενιπέως, Μειλίχου, στα Ο.Τ./Κ.Χ. 1497Α, 1497Β, στην περιοχή «Έξω Αγυιά», λόγω άρσης απαλλοτρίωσης. Διαβίβαση γνωμοδότησης προς το ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. Π.Ε. Αχαΐας σε συνέχεια του αριθμ. πρωτ. 128668/2081/13-7-2018 εγγράφου της Δ/νσης ΠΕ.ΧΩ.ΣΧ. της Π.Δ.Ε.» (σχετική η αριθ. 75/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
31. Εναρμόνιση χρήσεων γης των πολεοδομικών μελετών Δημοτικής Ενότητας Πατρέων του Δήμου Πατρέων, με τις χρήσεις γης του Αναθεωρημένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Πατρών(σχετική η αριθ. 79/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
32. Εκ νέου επιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης του Σχεδίου Πόλεως δια επαναχαρακτηρισμού ως προβλεπομένου κοινωφελούς χώρου σχολείου στο Ο.Τ./Κ.Φ.838 στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος-1η Ανατολικομεσημβρινή Φάση Επέκτασης Σ.Π.Π.», λόγω άρσης απαλλοτρίωσης ακινήτου ιδιοκτησίας κ.κ. Μαρίας Κοσιώνη, Ευρυχίας Κοσιώνη, Αναστασίας Μαλαφούρη, Αγγελικής Μαλαφούρη, Χαράλαμπου Μαλαφούρη, Ελένης χήρας Χρήστου Σκούτα, Θεόδωρου Σκούτα, Ιωάννας Σκούτα, Παναγιώτη Σκούτα, Χαράλαμπου Κολυπέρα και Αναστασίας συζ. Κωνσταντίνου Στάμου, σε συμμόρφωση με την αριθ. Α1525/18-7-2017 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών» (σχετική η αριθ. 80/2018 απόφαση της Ε.Π.Ζ.) (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – Αρμ. Δ/ντής).
33. Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Βρεφοκομείου.
34. Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση τακτικού μέλους στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Οργανισμού.
35. Αποδοχή παραίτησης και εκλογή νέου Πρόεδρου στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Οργανισμού.
36. Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους στο Δ.Σ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
37. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στα Δημοτικά Κοιμητήρια του Δήμου Πατρέων» (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Γ. Σπηλιωτόπουλος- Αρμ. Δ/ντής).
38. Παράταση 2η προθεσμίας περαίωσης εργασιών για το έργο «Ολοκλήρωση κτιρίου γηπέδου Σαραβαλίου» (εισηγητής: Χ. Κορδάς – Αντ/ρχος, Ε. Αλεξοπούλου – Αρμ. Δ/ντρια).
39. Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών και παραλαβής και παραλαβής υπηρεσιών της Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, για την ψηφιοποίηση συλλογών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος- Αρμ. Δ/ντής).
40. Συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Συντηρήσεις αύλειων χώρων (2015)» του Δήμου Πατρέων (εισηγητής: Χ. Κορδάς – Αντ/ρχος, Ε. Αλεξοπούλου – Αρμ. Δ/ντρια).
41. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του φυσικού εδάφους του έργου «Επέκταση πασσαλότοιχου, στα όρια οικοπέδου 4ου ΓΕΛ Πατρών, με πάροδο Αρόης» (εισηγητής: Χ. Κορδάς – Αντ/ρχος, Γ. Σπηλιωτόπουλος- Αρμ/ Δ/ντής).
42. Έγκριση πρωτοκόλλων τμηματικής παραλαβής υπηρεσιών (μεταφορά βοθρολυμάτων) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος- Αρμ. Δ/ντής).
43. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής γενικής υπηρεσίας (ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΑΕΓΑ) (εισηγητής: Χ. Κορδάς – Αντ/ρχος, Π. Λέμης- Πετρόπουλος, Χ. Θεοδωρόπουλος – Αρμ. Δ/ντές).
44. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής γενικής υπηρεσίας (ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε.) (εισηγητής: Β. Θωμόπουλος- Αντ/ρχος, Π. Παπαευθυμίου, Χ. Θεοδωρόπουλος- Αρμ. Δ/ντές).
45. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας για το υποέργο 1 της πράξης «Υπηρεσίες Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης, για την προετοιμασία και ωρίμανση 6 πράξεων της ΒΑΑ του Δήμου Πατρέων», με κωδικό MIS 5007671 (εισηγητής: Β. Θωμόπουλος- Αντ/ρχος, Π. Παπαευθυμίου – Αρμ. Δ/ντής).
46. Έγκριση πρωτοκόλλων τμηματικής παραλαβής υπηρεσίας της Δ/νσης Έργων Υποδομής, για βελτιώσεις- συντηρήσεις χαλικοστρωμένων και ασφαλτοστρωμένων οδών του Δήμου Πατρέων (ανάδοχος Σοφιανός Χρήστος) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος- Αρμ. Δ/ντής).
47. Έγκριση πρωτοκόλλων τμηματικής παραλαβής υπηρεσίας της Δ/νσης Έργων Υποδομής, για βελτιώσεις- συντηρήσεις χαλικοστρωμένων και ασφαλτοστρωμένων οδών του Δήμου Πατρέων (ανάδοχος Παναγόπουλος Βασίλειος) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος- Αρμ. Δ/ντής).
48. Έγκριση του από 3/7/2018 πρωτοκόλλου τμηματικής παραλαβής υπηρεσίας της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, για τη μίσθωση ειδικού μηχανήματος Μ.Ε. (χορτοκοπτικό), για καθαρισμό οδών και κοινοχρήστων χώρων των πρώην Δ.Δ. Δήμου Πατρέων και Δ.Ε. Ρίου (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος- Αρμ. Δ/ντής).
49. Έγκριση του από 11/7/2018 πρωτοκόλλου τμηματικής παραλαβής υπηρεσίας της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, για τη μίσθωση ειδικού μηχανήματος Μ.Ε. (χορτοκοπτικό), για καθαρισμό οδών και κοινοχρήστων χώρων των πρώην Δ.Δ. Δήμου Πατρέων και Δ.Ε. Ρίου (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος- Αρμ. Δ/ντής).
50. Έγκριση του από 11/7/2018 πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσίας της Δ/νσης Τοπικής Οικονομίας, για κτηνιατρικές υπηρεσίες περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος- Αρμ. Δ/ντής).
51. Έγκριση πρωτοκόλλων καλής εκτέλεσης υπηρεσιών, για το μήνα Αύγουστο (Οργάνωση εκδηλώσεων, αποδελτίωση, βιντεοσκόπηση, ψηφιακή εικόνα) (εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
52. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής του αρχείου των εφημερίδων ΠΕΛΟΠΟNNHΣΟΣ και ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ, ΓΝΩΜΗ, ΓΝΩΜΗ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ΚΟΣΜΟΣ, 7 ΗΜΕΡΕΣ, ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ, MATCH ΑΧΑΙΑΣ (εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
53. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής γενικής υπηρεσίας (σεμινάριο TRAINING- NET E.E.) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Δ. Πλέσσας- Αρμ. Δ/ντής).
54. Αναγνώριση δικαιώματος ταφής (συγκυριότητα) της κας Δουλιγέρη Σοφίας, στον οικογενειακό τάφο της αδελφής του άνδρας της κας Δημητροπούλου Δήμητρας (εισηγητής: Β. Θωμόπουλος- Αντ/ρχος, Π. Κωστόπουλος- Αρμ. Δ/ντής α.α.).
55. Επιστροφή ποσού, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος (ΙΝΣΠΟΤ Πάτρας ΙΚΕ) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
56. Επιστροφή ποσού, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος (ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Α.Ε.) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
57. Επιστροφή ποσού, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος (Ι. Πετρόπουλος) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
58. Επιστροφή ποσού, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος (Κ. Τόλιζα) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
59. Διαγραφή οφειλής (Π. Αναγνωστοπούλου) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
60. Διαγραφή οφειλής και επαναβεβαίωση (Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
61. Διαγραφή οφειλής και επαναβεβαίωση (Δ. Δοξακάκης) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
62. Διαγραφή οφειλής (Χ. Θεοδωρακόπουλος) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
63. Διαγραφή οφειλής και επαναβεβαίωση (Χρ. Καρλής) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
64. Διαγραφή οφειλής (Β. Κοσμοπούλου) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
65. Διαγραφή οφειλής και επαναβεβαίωση (Μ. Κούρτης) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
66. Διαγραφή οφειλής και επαναβεβαίωση (Σπ. Κωσταδήμα) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
67. Διαγραφή οφειλής και επαναβεβαίωση (Ε. Λιάπη) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
68. Διαγραφή οφειλής (Χρ. Μαράτος) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
69. Διαγραφή οφειλής (Γρ. Ξανθόπουλος) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
70. Διαγραφή οφειλής και επαναβεβαίωση (Β. Σπυρόπουλος) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
71. Διαγραφή οφειλής (Β. Τασουλοπούλου) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
72. Διαγραφή οφειλής (Α. Τασσόπουλος) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
73. Διαγραφή οφειλών από Τέλη ελλιμενισμού (Α. Σάνης) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
74. Διαγραφή οφειλής (Κ. Τσεγρένης) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).
75. Διαγραφή οφειλής (Σ. Φέξης) (εισηγητής: Π. Μελάς- Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου- Αρμ. Δ/ντρια).

 

Η Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου
Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου