ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση Πελετίδη με το προεδρείο του Ερυθρού Σταυρού

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Νίκο Οικονομόπουλο. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Βασίλης Θωμόπουλος, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Προγραμματισμού και ο Θόδωρος Τουλγαρίδης, Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου.

Ο κ. Οικονομόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την παρέμβαση-ανακαίνιση από τις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, του κτηρίου του Ερυθρού Σταυρού επί της οδού Καρόλου. Ετέθη το αίτημα τροποποίησης άρθρου της σύμβασης που έχει υπογραφεί ανάμεσα στο Δήμο και το Ερυθρό Σταυρό και αφορά την διάθεση κτηρίων εκατέρωθεν. Επίσης, απασχόλησε η προεργασία που έχει γίνει από το Δήμο Πατρέων για την έγκριση μελέτης και υποβολής πρότασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου επί της οδού Καρόλου, ώστε να προωθηθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Ερυθρού Σταυρού.

Ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων τόνισε, την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τη θετική του συμβολή σε μια σειρά δράσεις του Δήμου και δεσμεύτηκε να εξετάσει τα ζητήματα που ετέθησαν.