Ο Απόλλωνας Πάτρας εκφράζει την θλίψη του στους συγγενείς των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

Αυτές τις δύσκολες ώρες το μυαλό όλων μας βρίσκεται κοντά τους και κοντά στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας. Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας και συμπαράσταση στους πληγέντες. Συμπάσχουμε με τα θύματα των πυρκαγιών και ευχόμαστε στους τραυματίες γρήγορη και πλήρη αποκατάσταση της υγείας τους.

Ο Απόλλωνας Πάτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρώην Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου και σημερινό Γενικό Γραμματέα του ίδιου Δήμου, κ. Βασίλη Πιστικίδη, και ενημερώθηκε για τον τρόπο που μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι, καθώς η παροχή τροφίμων και άλλων αγαθών έχει ξεπεράσει τα επίπεδα των πραγματικών αναγκών των πληγέντων.

Ο κ. Πιστικίδης μας ενημέρωσε ότι οι φίλαθλοι του Συλλόγου και κάθε πολίτης μπορεί να βοηθήσει αυτές τις ώρες με δύο τρόπους:

  1. Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου έχει προβεί σε δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και οικονομικά στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας. Ο αριθμός λογαριασμού είναι: 5186092291418 (ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418) με δικαιούχο τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου (ΒΙC/SWIFT: PIRBGRAA).
  2. Επίσης, ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου διαθέτει Τράπεζα Αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό».

Ο Απόλλωνας Πάτρας καλεί τα μέλη και τους φιλάθλους του να προσφέρουν εθελοντικά αίμα στα κέντρα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», με αποδέκτη την «Τράπεζα Αίματος Δήμου Ραφήνας Πικερμίου» και αναφερόμενο νοσοκομείο το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό».