Νεκροτομείο Αθηνών: Δραματικές στιγμές για τους συγγενείς των νεκρών από τη φωτιά στο Μάτι

Δραματικές εικόνες εξελίσσονται στο νεκροτομείο Αθηνών στο Γουδί, όπου προσέρχονται οι συγγενείς των νεκρών και των αγνοουμένων από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Ανατολική Αττική. Από το πρωι στο νεκροτομείο Αθηνών έχουν μεταφερθεί 12 σοροί από το νεκροτομείο Σχιστού,  μεταξύ των οποίων και της 13χρονης που έπεσε στα βράχια.

Κάποια στιγμή, άγνωστο πότε, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης με τη μέθοδο του dna. Η μέθοδος αυτή θα ακολουθηθεί στο σύνολο των σορών, καθώς οι περισσότερες δεν είναι αναγνωρίσιμες, αλλά και για να εξαλειφθεί η πιθανότητα του λάθους.

Το πρωί έφτασε στο νεκροτομείο Αθηνών η μητέρα του 12χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου που αγνοείται, μαζί με το θείο, τον παππού και τη γιαγιά του, προκειμένου να δώσει δείγμα dna, καθώς και του 25χρονου Βίκτoρα Μίχα, που αγνοείται, αλλά οπως δήλωσε ο πατέρας του, ο νεαρός έχει πνιγεί.

O πατέρας του αγνοούμενου Βίκτορα Μίχα μιλάει στην κάμερα του protothema.gr

 

mixas01

 

Στο νεκροτομείο Αθηνών έφθασαν και δυο φίλες της αγνοούμενης Στέλλας Χρυστοφίδου, ηλικίας 59 ετών, η οποία βρισκόταν στο Μάτι μαζί με οικογενειακούς της φίλους, οταν ξέσπασε η πύρινη λαίλαπα.

nekrotomeio01

 

 

nekrotomeio02