(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η συναυλία με το μουσικό σχήμα Ονειρόδρομοι και τίτλο “Σε δύση  και  σ ΄ανατολή” 

Την Παρασκευή  20 Ιουλίου ,πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η συναυλία με το μουσικό σχήμα Ονειρόδρομοι και τίτλο “Σε δύση  και  σ ΄ανατολή”  με συνθέσεις  του  πατρινού συνθέτη και κιθαριστή  Γιώργου Παπαδόπουλου, στο χώρο του Πολύεδρου.

Ο κήπος του Πολύεδρου την Παρασκευή το βράδυ γέμισε με ήχους, από τους Ονειρόδρομους, τα Χρώματα, τη νοσταλγία, τη βόλτα στη λίμνη, τα παιχνίδια του δάσους, το πορτραίτο μιας μέρας, ..τη μπλε νύχτα!

Ένα Ονειρικό μουσικό ταξίδι που ερμήνευσαν η Ανδριάνα Τσαγκάρη στο τραγούδι  η Κωνσταντίνα Τσεκούρα  στο φλάουτο, και ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην κιθάρα.

Εκτελέσεις υψηλού επιπέδου και δεξιοτεχνίας και από τους 3 μουσικούς, σε ένα απόλυτα ταιριαστό περιβάλλον  με ποιότητα στον ήχο και ατμόσφαιρα στον όμορφο κήπο του Πολύεδρου που έδινε ακόμα περισσότερο χρώμα στην ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά.

Το πρώτο μέρος της συναυλίας περιλάμβανε  ορχηστρική μουσική και στο 2ο παρουσιάστηκαν κυρίως τα νέα τραγούδια του Γιώργου Παπαδόπουλου, που πρόκειται να ηχογραφηθούν.

Με τον πρωτότυπο και ιδιαίτερο  συνδυασμό που δίνουν το  φλάουτο ,και η κλασική κιθάρα, σε συνδυασμό με τις αισθαντικές ερμηνείες στα τραγούδια με την κρυστάλλινη φωνή της Ανδριάνας Τσαγκάρη, και τον βελούδινο ήχο της φλαουτίστριας Κωνσταντίνας Τσεκούρα με αέρινη αίσθηση ,μας έκαναν να ταξιδέψουμε με την “Μέρα μιας Πρωτομαγιάς της Ροδίτισσας ποιήτριας Λίτσας Μοσκιού, το “Όνειρο που δε σε φτάνω”  του στιχουργού Κώστα Ξηρογιάνη, και τέλος να αφήσουμε τη φαντασία μας να ταξιδέψει από την εποχή Barok μέχρι και σήμερα στους δρόμους του ονείρου…

Αποσπάσματα από την συναυλία στο link

https://www.youtube.com/watch?v=1CC0ONZXUyo&index=3&list=PLwZBgxuJHyuQLuGgLPkPy97iNK5b1vmHh