Φοράει Crocs, βρώμικα T-shirt και έχει γρατζουνιές -Η ζωή του πρίγκιπα Τζορτζ πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού και οι νέες φωτό του

Εμφανισιακά θυμίζει τον Ντένις τον Τρομερό και κάποιοι ισχυρίζονται ότι και στη ζωηράδα είναι ντάλε κουάλε. Παρά τις τελευταίες εμφανίσεις δημοσίως που δείχνει έντονα ντροπαλός, στο σπίτι στη φασαρία είναι αρχηγός, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Τζορτζ τον οποίο γιορτάζουν οι Βρετανοί καθώς είχε γενέθλια και έκλεισε τα 5 του χρόνια.

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα προχθες ένα νέο πορτραίτο του πρίγκιπα Τζορτζ. Μια φωτογραφία του μικρού από την πρόσφατη βάπτιση του αδελφού του πρίγκιπα Λούις. Φράτζα, χαμόγελο και πολλά υποσχόμενο (για σκανταλιές) βλέμμα.

Το πορτραίτο του πρίγκιπα Τζορτζ που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσιγκτον για τα γενέθλιά τουΤο πορτραίτο του πρίγκιπα Τζορτζ που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσιγκτον για τα γενέθλιά του

Εντωμεταξύ οι Βρετανοί ανακάλυψαν μια ακόμη φωτό του πρίγκιπα Τζορτζ, από όταν ήταν μωρό. Καθώς άνοιξε για το κοινό η έκθεση στο Μπάκιγχαμ, σε ένα δωμάτιο που φιλοξενεί το γραφείο του Καρόλου, υπάρχει μια φωτογραφία των τριών διαδόχων του βρετανικού θρόνου μαζί: Ο Κάρολος στην καρέκλα αγκαλιά με τον μικρό Τζορτζ και δίπλα τους ο Γουίλιαμ.

Οι τρεις διάδοχοι μαζί. Οι τρεις διάδοχοι μαζί.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Καραϊβική όπου βρίσκεται με τους γονείς του, την γιαγιά του Κάρολ και τον παππού του Μαίκλ Μίντλετον και την θεία του Πίπα.

Ολοι μαζί, από την περασμένη Δευτέρα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο εξωτικό νησί Μιστίκ.

Ο Τζορτζ έγινε πέντε!Ο Τζορτζ έγινε πέντε!

Ο ντροπαλός Τζορτζ που δεν έχει ιδέα ότι θα γίνει διάδοχος 

Οπως περιγράφει η Daily Mail σκιαγραφώντας το προφίλ ενός πεντάχρονου που τρελαίνει τους Βρετανούς και τα μίντια από όλο τον κόσμο καταγράφουν την κάθε του κίνηση, ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να γεννηθείς στους Γουίνδσορ και τι ακριβώς σημαίνει ότι είναι ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου. Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν περιγράψει ακόμη στον μικρό τις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς που θα έχει στη ζωή του μεγαλώνοντας. Προσπαθούν να τον μεγαλώσουν φυσιολογικά, προσφέροντάς του μια ζεστή οικογενειακή ζωή όπως αυτή που είχε ως παιδί η Κέιτ Μίντλετον.

Για αυτό ίσως και η νευρικότητα που βγάζει ο πρίγκιπας Τζορτζ στις κάμερες τελευταία, συνηθίζοντας να κρύβεται πίσω από το πρώτο πατζάκι που θα βρει. Δύσκολο για ένα πεντάχρονο να πρέπει να αντιμετωπίσει σε κάθε δημόσιο βήμα του ορδές φωτογράφων.

Στο γάμο Χάρι-Μέγκαν κρυμμένος πίσω από το μπατζάκι του πατέρα του. Στο γάμο Χάρι-Μέγκαν κρυμμένος πίσω από το μπατζάκι του πατέρα του. Είναι δύσκολο για ένα πεντάχρονο να χαιρετήσει όταν θέλουν οι άλλοι. Είναι δύσκολο για ένα πεντάχρονο να χαιρετήσει όταν θέλουν οι άλλοι.

Το ζευγάρι γνωρίζει ότι θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να καθίσει με τον μικρό Τζορτζ και να του εξηγήσει το τι σημαίνει να είσαι διάδοχος του βρετανικού θρόνου και γιατί τόσο πολλοί άνθρωποι τον ακολουθούν και τον φωτογραφίζουν σε κάθε του βήμα. Συνεχώς εξοικειώνεται με τις κάμερες, ωστόσο Κέιτ και Γουίλιαμ δεν θέλουν να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις. Προτιμούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του μικρού και να περιμένουν λίγο πριν του εξηγήσουν τι τον περιμένει στο μέλλον. Και για αυτό τώρα ευχαριστούν τα μίντια που έδωσαν στον γιο τους το χώρο να είναι ελεύθερος στο σχολείο του χωρίς να τον ακολουθούν οι παπαράτσι.

Η πρώτη δύσκολη μέρα στο σχολείο... Η πρώτη δύσκολη μέρα στο σχολείο…

Η ζωή πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού

Eντωμεταξύ, οι φίλοι και οι γνωστοί της οικογένειας επιμένουν ότι η εικόνα του ντροπαλού πρίγκιπα Τζορτζ μπροστά στις κάμερες, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την εικόνα του μέσα στο παλάτι, στο εξοχικό της οικογένειας στο Ανμερ Χολ και στο σπίτι των Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ δίνει το σύνθημα, η Σάρλοτ ακολουθεί. Ο πρίγκιπας Τζορτζ δίνει το σύνθημα, η Σάρλοτ ακολουθεί.

«Είναι ένα χαρούμενο, γεμάτο αυτοπεποίθηση πεντάχρονο αγόρι», λένε περιγράφοντας ότι δεν σταματά να λέει συνεχώς ότι θέλει να γίνει πιλότος, όπως ο πατέρας του. Βλέπει τα παιδικά Gruffalo και  Fireman Sam, τρελαίνεται με το Paddington, το Lion King και τα Lego, του αρέσουν τα αεροπλάνα, τα τρένα και τα αυτοκίνητα. Και είναι άκρως εντυπωσιασμένος όπως και όλοι οι συμμαθητές του με τους δεινόσαυρους και με τα ηφαίστεια και τη λάβα. Πρόσφατα στον αγώνα πόλο που είχε πάει με την μητέρα του και την αδελφή του για να δουν τον πατέρα τους πρίγκιπα Γουίλιαμ ο μικρός Τζορτζ κρατούσε μια ζωγραφιά του με ένα τεράστιο ηφαίστειο που ανάβλυζε λάβα. 

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει πάρει το ταλέντο της μητέρας του στη ζωγραφική και ζωγραφίζει ηφαίστεια!Ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει πάρει το ταλέντο της μητέρας του στη ζωγραφική και ζωγραφίζει ηφαίστεια!

Και φυσικά είναι βασιλιάς της σκανταλιάς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Κέιτ Μίντλετον σημειώνοντας ότι και η πριγκίπισσα Σάρλοτ δεν πάει πίσω, ωστόσο ο Τζορτζ είναι εκείνος που δίνει το σύνθημα για να επέλθει το… χάος! Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο από τη στιγμή που Τζορτζ και Σάρλοτ πήγαιναν να δουν τον πρίγκιπα Λούις στο μαιευτήριο. Ο ντροπαλός Τζορτζ στις κάμερες με το που μπήκαν μέσα έδωσε μια φάπα στο κεφάλι στην Σάρλοτ:

Κατά τα άλλα, εκτός από αγγλικά μιλάει και λίγα ισπανικά, χάρη στη νταντά του Μαρία Μποράλο.

Επίσης, μαθαίνει ιπασία και τένις, είναι μάστερ στο ποδήλατο και η αγαπημένη του ομάδα είναι η Aston Villa. Τρελαίνεται για πίτσα, μακαρόνια και κάθε απόγευμα ζητάει ένα κομμάτι κέικ σοκολάτας.

Στο σπίτι φοράει Crocs, βρώμικα Τ-shirts και συχνά έχει γρατζουνιές στα γόνατα. Εξού και δεν προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον στην πρόσφατη εμφάνισή τους στον αγώνα πόλο άφησε τα παιδιά της να βγάλουν τα παπουτσία τους να περπατήσουν ξυπόλητα έξω, να κυλιστούν στο χορτάρι και να φάνε και τις τούμπες τους.

Ξιπολησιά και  κύλισμα στο χορτάρι -Ο,τι μπορεί να κάνει ένα παιδί χαρούμενοΞιπολησιά και κύλισμα στο χορτάρι -Ο,τι μπορεί να κάνει ένα παιδί χαρούμενο

Το χάος στο σπίτι και το πρωινό ξύπνημα

Με τρία μικρά παιδιά η ζωή στο διαμέρισα Α1 του Κένσιγκτον είναι τόσο χαοτική όσο μπορεί κανείς να φανταστεί. Παιδιά τρέχουν στην κουζίνα, ενώ το ραδιόφωνο με τα νέα παίζει δυνατά καθώς όλοι ετοιμάζονται για τα σχολεία τους.

Το πρωί στο σχολείο τον πηγαίνει η μητέρα του Κέιτ η οποία, όχι δεν γίνεται το επίκεντρο της προσοχής, γιατί πολύ απλά εκεί πηγαίνει το παιδί του και ένα αγγελάκι της Victoria’s Secret και έτσι όλοι οι μπαμπάδες ασχολούνται με εκείνην. 

Τα σαββατοκύριακα τα περνούν στο εξοχικό στο Ανμερ Χολ όπου επισκέπτονται πάρκα, φεστιβάλ στην ύπαιθρο,ενώ ο Τζορτζ ακολουθεί τη μητέρα του στο θερμοκήπιό της και στην κουζίνα, όπου του αρέσει να σκαλίζει και να μαγειρεύει αντίστοιχα (όπως έχει αποκαλύψει η Κέιτ Μίντλετον του αρέσει να την βοηθάει να φτιάχνει πίτσα). Οταν μένουν στο Λονδίνου συχνά επισκέπτονται το πανάκριβο πριβέ κλαμπ Hurlingham. Οσοι τους έχουν πετύχει λένε ότι βλέπουν τον Τζορτζ πεσμένο με τα μούτρα σε μια μακαρονάδα ενώ οι γονείς του παίζουν τένις.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ τρελαίνεται ακόμη με τις επισκέψεις στο Μουσείο Επιστήμης και στο περίφημο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, όπως άλλωστε και κάθε πεντάχρονος.

Οι επισκέψεις στους παππούδες

Πλέον ο μικρός Τζορτζ περνά πολύ χρόνο και με τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο. Τα παράπονα που υπήρχαν στην αρχή από την πλευρά του Καρόλου ότι δεν βλέπει αρκετά τα εγγόνια του και ότι περνούν περισσότερο χρόνο με τους Μίντλετον φαίνεται ότι έπιασαν τόπο. Ο Τζορτζ συναντά συχνά τον παππού του και ο Κάρολος καταλαβαίνει ότι ο γιος του και η Μίντλετον απλά θέλουν να του προσφέρουν μια πιο φυσιολογική ζωή και είναι πλέον πραγματικά ευγνώμων για τα όσα προσφέρουν στα εγγόνια του οι γονείς της Κέιτ.

Την περασμένη εβδομάδα, το μίνι οικογενειακό πάρτι για τη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις δόθηκε στο Clarence House, το σπίτι του Καρόλου δηλαδή και περιεγράφηκε από τους παρισταμένους ως ένα «πραγματικά διασκεδαστικό οικογενειακό απόγευμα».

Οι Μίντλετον και οι Σάσεξ στο σπίτι του Καρόλου μετά βάπτιση του πρίγκιπα ΛούιςΟι Μίντλετον και οι Σάσεξ στο σπίτι του Καρόλου μετά βάπτιση του πρίγκιπα Λούις

Η 63χρονη Κάρολ και ο 69χρονος Μάικλ διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην ανατροφή των εγγονών τους όπως αποδεικνύουν και οι τωρινές διακοπές τους στην Καραϊβική.

Οι παππούδες παίρνουν τον πρίγκιπα Τζορτζ στο εργοστάσιο μικρο-παιχνιδιών και ειδών πάρτι που έχουν. Εκεί συχνά ο Τζορτζ και η Σάρλοτ κάνουν τους πωλητές. Ενας επισκέπτης είχε δει τον Τζορτζ να κάθεται έξω από το εργοστάσιο και να φωνάζει με ενθουσιασμό καθώς η γιαγιά του τού έδινε μια σακούλα με ζαχαρωτά επειδή ήταν καλό παιδί.

Η Μίντλετον αντιλαμβάνεται ότι ρόλος του κάθε παππού στον κόσμο είναι να κακομαθαίνει τα εγγόνια του και δεν αντιδρά με τις… παρασπονδίες που κάνει ο πρίγκιπας Τζορτζ όταν μένει με την γιαγιά του.Πρόσφατα όταν γύρισε από ένα τουρ στο εξωτερικό το πρώτο πράγμα που της είπε ο πρίγκιπας Τζορτζ όταν την είδε, ήταν ότι η γιαγιά του Κάρολ που τον κρατούσε, τον τάιζε κάθε βράδυ πατατάκια.

Με άλλα λόγια ένας περίπου φυσιολογικός πεντάχρονος που έχει προοριστεί να ζήσει μια χλιδάτη ζωή, με κάποιους περιορισμούς.

Δεν είναι και λίγο στα τρία σου να έρχεται στο σπίτι σου ο πλανητάρχης και να... ζητάει να σε δει!

Δεν είναι και λίγο στα τρία σου να έρχεται στο σπίτι σου ο πλανητάρχης και να… ζητάει να σε δει!