ΠΑΤΡΑ: Διήμερο θρίλερ με ηλικιωμένο που απειλούσε ν’ αυτοκτονήσει μέσα στο σπίτι του – Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας σε διαπραγματεύσεις!

ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Έπειτα  από 21 ώρες διαπραγματεύσεων οι άνδρες της ΕΛΑΣ Χρήστος Κέφαλος και Γιώργος Λυγερός κατάφεραν να εξαντλήσουν τον 62χρονο και έτσι οι αντικαταστάτες τους Παντελής Τσίρκας και Γιάννης Αθανασόπουλος, αργότερα, τον έπεισαν να αφήσει την καραμπίνα, με τους οι άνδρες της ΟΠΚΕ να μπουκάρουν στο διαμέρισμα και να τον ακινητοποιούν.

 

ΤΟ ΠΡΩΙ

Δεύτερη μέτρα, σήμερα, του θρίλερ που άρχισε να χθες νωρίς το  μεσημέρι στην Αγυιά της Πάτρας .
Άνδρας ηλικίας 62 ετών έχει “οχυρωθεί” στο σπίτι του κατοικία, σε διώροφη κατοικία στην οδό Κάρολου Κουν της συνοικίας Έξω Αγυιά και απειλεί να βάλει τέλος στην ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα.
Το περιστατικό λαμβάνει χώρα.
Εκεί  βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και διαπραγματευτής, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον άνδρα να παραδώσει το όπλο και να μην κάνει πράξη τις απειλές του.αν και δεν έχει γίνει γνωστό, αν έχει εκφράσει κάποια αιτήματα ή επιθυμίες.
Ο άνδρας συμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Εκτός από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που κρατούν αποκλεισμένο το δρόμο για λόγους ασφαλείας, αναμένει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.