Η χώρα μας έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση που θα λέει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια

Το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.ΤΟ.) Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους εκατοντάδες φίλους και τα μέλη της παράταξης που παραβρέθηκαν στην πολιτική εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας στο ξενοδοχείο «Long beach», με επίσημο προσκεκλημένο και ομιλητή τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.
Επίσης, ευχαριστεί δημοσίως τη διεύθυνση και το υπαλληλικό προσωπικό τού ξενοδοχείου για την άψογη συνεργασία και την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.
Η αθρόα προσέλευση τού κόσμου (και μάλιστα εν μέσω καλοκαιριού) μάς δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε τον αγώνα ώστε το συντομότερο δυνατό η ΝΔ να γίνει κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός!
Αυτή τη στιγμή η χώρα χρειάζεται μία δυναμική επανεκκίνηση, χρειάζεται μια καινούργια πολιτική πρόταση ανάπτυξης, μία πρόταση η οποία θα θέτει τις επενδύσεις, τις δουλειές και το διαφορετικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής στο επίκεντρο των κυβερνητικών πρωτοβουλιών.
Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει αυτή την πρόταση και κοινή διαπίστωση είναι πως ολοένα και περισσότεροι πολίτες εμπιστεύονται την παράταξή μας ώστε στις επόμενες εκλογές (όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν) να μας δώσουν την ευκαιρία να κάνουμε το σχέδιό μας πραγματικότητα.
Απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση, την κυβέρνηση αποτυχίας, της οπισθοχώρησης και της διχόνοιας, εμείς προτάσσουμε μια παράταξη ενωμένη, δημοκρατική, ευρωπαϊκή, μαζική και σταθερά προσηλωμένη στο στόχο της ανάκαμψης και της ελπίδας για όλους τους Έλληνες με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Και όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό το βήμα. Όλο αυτό το διάστημα, η «ραχοκοκαλιά» της παράταξής μας δυναμώνει ολοένα και περισσότερο. Οι Αιγιώτες, οι Αιγιαλείς, οι Αχαιοί, οι Έλληνες χρειάζονται πλέον μια κυβέρνηση έτοιμη να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις. Όχι μια κυβέρνηση που κάνει σε όλα πίσω. Μια κυβέρνηση που θα έχει σχέδιο και όραμα. Μια κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, αλλά και που θα διαμορφώσει τις συνθήκες για τη μετά το μνημόνιο εποχή. Μια Κυβέρνηση μεταρρυθμιστική, σύγχρονη και δυναμική όπως είναι ο επικεφαλής της.
Η χώρα μας έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση που θα λέει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Και αυτή η κυβέρνηση μπορεί να είναι μόνο μια κυβέρνηση της ΝΔ. Μια κυβέρνηση έτοιμη από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της. Μια Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!
Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για τη μεγάλη μάχη. Μια μάχη δύσκολη, αυτή των εθνικών εκλογών, όμως η παράταξή μας είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα. Και βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε ένα μεγάλο όπλο στη φαρέτρα μας: Το κυβερνητικό μας πρόγραμμα. Τη συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες. Το όραμά μας που είναι ένα ελπιδοφόρο, εφαρμόσιμο και ρεαλιστικό αφήγημα για την επόμενη ημέρα. Και πρέπει να φθάσει σε όλους τους πολίτες από τα δικά μας αλλά και τα δικά σας χείλη!

Βασίλης Σταθακάρος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ