Σε αυτό το εξωτικό νησί, στη μέση του πουθενά κάνουν διακοπές ο Γουίλιαμ η Κέιτ με τα παιδιά και την… πεθερά [εικόνες]

Τις πρώτες τους διακοπές ως πενταμελή οικογένεια πιθανότατα απολαμβάνουν ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, με τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις και μάλιστα στο εξωτικό Mustique.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, παρόλο που δεν υπάρχουν φωτογραφικές αποδείξεις, το twitter έχει γεμίσει με σχόλια πως η βασιλική οικογένεια έχει πάει στην Καραϊβική.

Στο εξωτικό Mustique βρίσκεται η οικογένεια του πρίγκιπα ΓουίλιαμΣτο εξωτικό Mustique βρίσκεται η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Σύμφωνα με τον μπόγκλερ της βασιλικής οικογένειας «Tea Time with thw Cambridges», η οικογένεια εντοπίστηκε να καταφθάνει στο αεροδρόμιο της Σάντα Λουτσία, όπου επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό αεροπλάνο για τον επόμενο προορισμό τους, το μικρό νησί Mustique. Μαζί τους είναι και η οικογένεια της Κέιτ αν και το παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει.

Το Mustique, το οποίο είναι αγαπημένος προορισμός των βασιλικών και των διασημοτήτων, είναι εξαιρετικά ιδιωτικό. Διαθέτει περίπου 100 πολυτελείς βίλες ενώ απαγορεύονται οι πτήσεις πάνω από την περιοχή. Είναι ένα ιδανικό μέρος για την οικογένεια των Κέμπριτζ και τα μικρά παιδιά τους καθώς θα μπορέσουν να απολαύσουν χαλαρές και ανέμελες διακοπές μακριά από το κοινό.

Είναι το πρώτο τους ταξίδι ως 5μελής οικογένειαΕίναι το πρώτο τους ταξίδι ως 5μελής οικογένεια

Δεν είναι σαφές ποιοι από την οικογένεια Μίντλετον έχουν πάει μαζί τους, αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι οι γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ, αλλά και η αδερφή της, Πίπα, λίγο προτού φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η οικογένεια έχει κι άλλους λόγους για να γιορτάζει – όχι μόνο θα είναι οι πρώτες διακοπές των πέντε τους αλλά επίσης την Κυριακή έχει γενέθλια ο πρίγκιπας Τζορτζ, που γίνεται 5 ετών.

Μαζί τους και η οικογένεια ΜίντλετονΜαζί τους και η οικογένεια Μίντλετον

Οι γονείς της Κέιτ ταξιδεύουν συχνά στο Mustique το χειμώνα για να φύγουν από το κρύο του Λονδίνου αλλά και για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Κάρολ. Την τελευταία φορά οι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ πήγαν διακοπές μαζί με τους γονείς τους στην Καραϊβική ήταν το 2015, μόλις 4 μήνες μετά τη γέννηση της Σάρλοτ. Είχαν όμως επισκεφθεί ξανά οι δυο τους το νησί το 2013, λίγο πριν την γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ.