Να μην χρειαστούν περαιτέρω παρεμβάσεις και διαδικασίες έντονων αντιπαραθέσεων και κινητοποιήσεων

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνουμε 3 ολόκληρους μήνες, από την δημοσίευση στο ΦΕΚ. του Νέου ΕΝΙΑΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του Γ.Ν Πατρών και δυστυχώς συνεχίζουμε να λειτουργούμε χωρίς αυτός να λαμβάνεται υπ όψιν, γεγονός βεβαίως ανεπίτρεπτο και δυστυχώς με εμφανέστατα τα διαλυτικά φαινόμενα στην λειτουργία μας.
Δεδομένου ότι:
ü Ακόμη δεν έχουν γίνει οι σχετικές και απαραίτητες διαδικασίες προσαρμογής μας, ένταξής μας στα ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, όπως οι διαπιστωτικές πράξεις κλπ.
ü Δεν έχουν γίνει οι αναγκαίες και απαραίτητες επανατοποθετήσεις στις θέσεις ευθύνης.
ü και το χειρότερο είμαστε χωρίς Δ.Σ, με ένα τεράστιο αλαλούμ σε ότι αφορά τις Υποδιοικήτριες.
με λίγα λόγια βρισκόμαστε στον ΑΕΡΑ και δυστυχώς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται κανένας γι αυτό.
Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με την ανικανότητα των αρμοδίων, ούτε με την εμφανή δυστοκία κάλυψης των θέσεων του Δ.Σ και του Αναπληρωτή Διοικητή, όπως συμβαίνει επί αρκετό καιρό και στο ΠΠΝΡΙΟΥ, ούτε θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα αυτά πιθανά να έχουν να κάνουν με την επεξεργασία κάποιου σχεδίου σε ότι αφορά τις θέσεις ευθύνης του Νοσοκομείου, κάτι που ίσως να συμβαίνει αν λάβουμε υπ όψιν μας τις πρόσφατες κινήσεις του Διοικητή με τα “βιογραφικά” την απαράδεκτη, την προκλητική και μη ενδεδειγμένη διαδικασία που έχει προβληματίσει το σύνολο των Συναδέλφων μας, αν και οι σχετικές διαδικασίες προσδιορίζονται ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ από τις κείμενες διατάξεις και η 6η Υ.Πε έχει πάρει πράγματι ξεκάθαρη θέση προς αυτήν την κατεύθυνση, σε ότι αφορά δηλ. τις επανατοποθετήσεις που κακώς καθυστερούν.
Απέναντι σ αυτήν την κατάσταση, που την έχουμε επισημάνει ήδη στον Διοικητή του Νοσοκομείου, σαφώς και δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές, ούτε μπορούμε να αναμένουμε επί πολύ ακόμη, γι΄ αυτό και θα αναλάβουμε ΑΜΕΣΑ ΝΕΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. Θα επιδιώξουμε ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, τις οποίες και ζητάμε να προσδιοριστούν:
ü Τόσο με τον Διοικητή του Νοσοκομείου.
ü Όσο και με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε.
Ευελπιστώντας να βρεθουν ΑΜΕΣΑ
Εκείνες οι απαραίτητες και άμεσες λύσεις και να κυλίσουν ΟΜΑΛΑ -ΣΥΝΤΟΜΑ και ΣΥΝΝΟΜΑ οι σχετικές διαδικασίες
Έτσι ώστε
Να μην χρειαστούν περαιτέρω παρεμβάσεις και διαδικασίες έντονων αντιπαραθέσεων και κινητοποιήσεων για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, εξελίξεις για τις οποίες ΣΑΦΩΣ και δεν θα ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

Κωστας Πετρόπουλος