(Φωτο)-Με μαντινάδα για αυτοδυναμία υποδέχτηκαν τον Μητσοτάκη στην Κρήτη

Με μία μαντινάδα με έντονο πολιτικό μήνυμα υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι κάτοικοι της Σητείας στο αεροδρόμιο της πόλης :

«Αυριανέ πρωθυπουργέ η Σητεία σε στηρίζει. Και είναι σήμερα εδώ και σε καλωσορίζει. Αρχηγέ η ελπίδα μας είσαι και το κατέχεις. Γι’ αυτό να παίρνεις δύναμη από εμάς να αντέχεις. Γιατί όπως την έκαμε ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα χρειάζεται προσπάθεια να την εσώσεις τώρα.

Σε λίγο ξεκουμπίζεται κι εσύ Κυριάκο αρχίζεις. Με την νέα Δημοκρατία μας από την αρχή να χτίζεις. 

Όλη η Ελλάδα σε ζητά πρωθυπουργός να γίνεις. Γιατί θεωρεί πως μόνο εσύ πολλές ελπίδες δίνεις. Είσαι  ο αυριανός πρωθυπουργός χωρίς αμφιβολία. Και μάλιστα πιστεύουμε σε αυτοδυναμία».

Από το λιμάνι της Σητείας, με τους ψαράδες της περιοχής άρχισε την περιοδεία του στην Ανατολική Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις εφτάμιση το πρωί συναντήθηκε με το σύλλογο επαγγελματιών αλιέων Σητείας και άκουσε τα προβλήματά τους.

Αμέσως μετά  Επισκέφτηκε το δημαρχείο  όπου ενημερώθηκε για  τα ζητήματα της περιοχής από Παραγωγικούς και Επιστημονικούς Φορείς.

Η Υπερφορολόγηση, η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου αλλά και οι υποδομές υγείας απασχόλησαν την σύσκεψη.

«Ως Κρητικός δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν Κρητικοί πολλών ταχυτήτων. Η Κρήτη είναι μία τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο δημαρχείο Σητείας, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την άρνησή του με την απλή αναλογική στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η απλή αναλογική όπως ψηφίστηκε από τον κ.Σκουρλέτη θα οδηγήσει σε ακυβερνησία ή σε συναλλαγές. Θα τον αλλάξουμε» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση για επενδυτική αδιαφορία και ανικανότητα. «Είναι αστείο η σημερινή κυβέρνηση να κόπτεται για ιδιωτικές επενδύσεις όταν ο βίος της δείχνει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βάζει φόρους» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επανέλαβε τη δέσμευσή του για μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών.

«Μας λένε από την κυβέρνηση ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια. Πρόκειται για το νέο μεγάλο ψέμα του κ.Τσίπρα. Έρχονται μειώσεις συντάξεων που μακάρι να μην έρχονταν. Τρία χρόνια τώρα πληρώνουμε τις σαχλαμάρες της κυβέρνησης. Πληρώνουμε το κόστος της αναξιοπιστίας τους» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.