Η Καλαμάτα σε ρυθμό χορού και αυτή την εβδομάδα

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε το πρώτο σαββατοκύριακο  του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας,  όπου ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις των Peter Jasko, Akira Yoshiba, Ultima Vez – Wim Vandekeybus, Olivier de Sagazan και Compania Sharon Fridman.  Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δεύτερη παράσταση των Cie Circoncentrique Respire ενώ στη σκηνή της Κεντρικής Πλατείας ανεβαίνουν ο Εdivaldo Ernesto και ο Luís García Lόpez (γνωστός και ως Fruta). Παράλληλα ξεκινά το σεμινάριο χορού για ΑμεΑ της Σοφίας Φ. Δρούμπαλη  Dancing my way / Xoρεύοντας με τον δικό μου τρόπο στο Αμφιθέατρο «Θόδωρος Αγγελόπουλος», που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Aυτή τη βδομάδα το ενδιαφέρον εστιάζεται στις παραστάσεις των τριών  ελληνίδων χορογράφων,  στην παράσταση ΑΝΩΝΥΜΟ της Τζένης Αργυρίου-μια συμπαραγωγή με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση- που παρουσιάζεται στις 17 Ιουλίου, στην παράσταση The Art of Dying των Χριστίνα Γουζέλη & Paul Blackman-μια συμπαραγωγή με το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου- στις 19 Ιουλίου και στην παράσταση της Κωνσταντίνας Ευθυμιάδου In case of Loss, μια συμπαραγωγή με το Φεστιβάλ Καλαμάτας που παρουσιάζεται σε παγκόσμια πρεμιέρα την Κυριακή 22 Ιουλίου.

Την εβδομάδα αυτή θα δούμε επίσης το μοναδικό solo Etna  της Thi-Μai Nguyen ( 17 Ιουλίου), την παράσταση Tears  του Edivaldo Ernesto ( 18 Ιουλίου), το Cartoon του Anton Lachky, μια πρωτότυπη χορογραφία για παιδιά και τις οικογένειές τους (18 Iουλίου), τον μοναδικό Josef Nadj με το Penzum, στις 20 και στις 21 Ιουλίου, την Svalbard Company με το All Genius All Idiot  στις 20 Ιουλίου, τους Marquese Scott & Poppin John, δύο από τους καλύτερους χορευτές dubstep στον κόσμο, τους Les Slovaks που κλείνουν το Φεστιβάλ με το Journey Home στις 22 Ιουλίου ενώ πολλές ομάδες εναλλάσσονται καθημερινά στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας.

Εδώ το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

http://kalamatadancefestival.gr/index.php/el/current-program

 

24ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

www.kalamatadancefestival.gr

OFFICIAL HASHTAGS:

#24kdf2018

#kalamatadancefestival

#kalamata

 

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Γενική είσοδος: €15,00

Φοιτητικό / μειωμένο εισιτήριο: €12,00 για όλες τις παραστάσεις

Η έκδοση μειωμένων εισιτηρίων καθώς και η είσοδος με αυτά στο θέατρο γίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης ειδικής κάρτας.

 

ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΤΟΥΝΤΙΟ

Γενική είσοδος: €12,00

Γενική είσοδος για τους συμμετέχοντες

στα Σεμινάρια του Φεστιβάλ: €10,00

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις στην Κεντρική Πλατεία

και στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ