ΠΑΤΡΑ: Έκανε διακοπές με πλαστά εκατοστάρικα και πιάστηκε -Ντόλτσε βίτα και χλιδή σε νησιά με ψεύτικο χρήμα!

Χλιδάτες διακοπές και ντόλτσε βίτα, με πλαστά χαρτονομίσματα έκαναν δύο νεαρές γυναίκες ηλικίας 21 και 28 ετών, σε Μύκονο και Σαντορίνη, η μια εκ των οποίων είναι Πατρινή σύμφωνα με πληροφορίες.
Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα έχοντας στην κατοχή τους 138 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, τα οποία ισοδυναμούν με 13.800 ευρώ.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από πληροφορίες, που υπήρχαν για τη δράση κυκλώματος παραχαρακτών στη χώρα μας.
Από την έρευνα της ΕΛΑΣ προέκυψε ότι η 28χρονη στις 27 Ιουλίου απέστειλε ένα πακέτο από το νησί της Σαντορίνης, όπου έκανε διακοπές διαρκείας, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, με τελικό αποδέκτη την 21χρονη Πατρινή, που έμενε στη Μύκονο, το οποίο περιείχε 138 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.
Μετά την παραλαβή του πακέτου τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, από υποκατάστημα ταχυμεταφορών στο νησί της Μυκόνου, η 21χρονη συνελήφθη, ενώ έπειτα από έρευνα εντοπίσθηκε στη Σαντορίνη και η 28χρονη και συνελήφθη.
Να σημειωθεί πως στην οικία της 28χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον τρία παραχαραγμένα χαρτονομίσματα. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαρές κοπέλες είπαν στις καταθέσεις τους πως ήθελαν να κάνουν πολυτελείς διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη, χωρίς όμως να διαθέτουν την οικονομική άνεση και έτσι κατέληξαν στα πλαστά χαρτονομίσματα. Δεν αποκάλυψαν, ωστόσο, τους ανθρώπους που τους τα προμήθευσαν για να τα διακινήσουν στα δυο κοσμοπολίτικα νησιά.