ΠΑΤΡΑ: Απίστευτο κι όμως αληθινό – Κατάπιαν ηρωίνη και χασίς για να τα βάλουν στη φυλακή – Τώρα τα “γεννάνε”!

Δυο έγκλειστοι των φυλακών επιχείρησαν κατά τη μεταγωγή τους σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα να μεταφέρουν ποσότητες ναρκωτικών με τη μέθοδο της κατάποσης.

Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς, ηλικίας 44 και 33 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα η οποία αφού υποβλήθηκε στις δικαστικές αρχές εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τους δυο δράστες κατά τη μεταγωγή τους σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, τους μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για νοσηλεία.

Επισημαίνεται ότι, κατά την παραμονή των δυο κρατουμένων, σε νοσοκομείο της Πάτρας, ο 44χρονος απέβαλλε από τον οργανισμό του 52 συνολικά συσκευασίες ναρκωτικών που περιείχαν 14,6 γραμμάρια ηρωίνης και 71,9 γραμμάρια κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Οι δράστες οι οποίοι εκτίουν ποινές καθείρξεως για ναρκωτικά, αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθαν στις φυλακές και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.