ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες της ΝΔ για την πολιτική εκδήλωση της 16ης Ιουλίου με τον Λ. Αυγενάκη

Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου με επίσημο προσκεκλημένο (και ομιλητή) τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, εισέρχονται  τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας.

Οι συσκέψεις μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να κορυφωθούν την εβδομάδα που ξεκινά από αύριο, καθώς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο, μα κυρίως στους φίλους και τα μέλη της παράταξης, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο συσπειρώνονται  «αγκαλιάζοντας» την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια το ομολογουμένως δραστήριο διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην επικείμενη εκδήλωση είναι μεγάλο καθώς ήδη έχουν διατεθεί δεκάδες προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. ή από τα γραφεία τής ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας (Μητροπόλεως 49, καθημερινά από τις 7.30μ.μ. έως τις 9μ.μ.).

Παράλληλα, αγαστή είναι και η συνεργασία μεταξύ του προεδρείου της Τοπικής Οργάνωσης Αιγιάλειας και του προεδρείου της ΝΟΔΕ Αχαΐας, στην τελευταία συνεδρίαση της οποίας ετέθη ως θέμα η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στελεχών και φίλων της ΝΔ από άλλες περιοχές της Αχαΐας στην εκδήλωση της προσεχούς Δευτέρας, κάτι που θα σημάνει και εμπράκτως πως πλέον άπαντες οδεύουν ενωμένοι για τον κοινό στόχο που είναι η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.   

Υπενθυμίζεται πως η ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας έχει μισθώσει λεωφορείο για τη μετακίνηση όσων δεν διαθέτουν όχημα από το Αίγιο προς τον χώρο της εκδήλωσης. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο Βασίλειο Σταθακάρο (6937 123148) και την ταμία Αρχοντούλα (Ντία) Παναγοπούλου (6942 982430).

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Long beach», στην παραλία Λόγγου, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8.30μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλία από τον κ. Αυγενάκη που θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ακολούθως θα παρατεθεί δεξίωση στον περιβάλλοντα χώρο τής ξενοδοχειακής μονάδας.