ΣΥΡΙΖΑ: Η κ. Μπακογιάννη βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές

Σκληρή κριτική απέναντι στη Ντόρα Μπακογιάννη, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, όσον αφορά στις σημερινές της δηλώσεις σχετικά με την ανταλλαγή των 9 Τούρκων τρομοκρατών με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

«Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, οι 8 πραξικοπηματίες δεν πρέπει να απελαθούν γιατί δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. Οι 9 Τούρκοι συλληφθέντες πρέπει να απελαθούν γιατί για αυτούς θα υπάρχει δίκαιη δίκη, αποφάσισε η κ. Μπακογιάννη προεξοφλώντας αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών», τονίζει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα και προσθέτει:

«Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η κ. Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει. Έξαλλου η δήλωση της έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της στην Τουρκία…».

υπενθυμίζεται ότι σήμερα η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκτίμησε ότι έπρεπε να δώσουμε πίσω τους 9 Τούρκους τρομοκράτες που είχαν συλληφθεί στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2017, σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, ενώ προετοίμαζαν επίθεση εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του τον περασμένο Δεκέμβριο στη χώρα μας.