(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Χρυσό μετάλλιο για τα αδέρφια Τάσος και Σταύρος Καπαρδέλης στη Φρανκφρούτη

Πρόκειται για την πατρινή επιχείρηση ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ,που συμμετείχε στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ γευσιγνωσίας κρασιού και τροφίμων στην Φρανκφρούτη.Τα αδέρφια Τάσος και Σταύρος Καπαρδέλης κατάφεραν ανάμεσα σε 25 χώρες συμμετοχής και πάνω από 2500 ετικέτες να αποσπάσουν στην κατηγορία λευκών κρασιών και να βραβευτούν, με το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ!!!
Πλέον η χρυσή επιγραφή είναι εμφανές στα μπουκάλια της, ενώ στους γενικούς πίνακες των επιτυχόντων είναι στα πρώτα σκαλιά.
Τα δύο αδέρφια δηλώνουν τον θαυμασμό τους, αφού αυτή η διάκριση δηλώνει και φέρνει την αναγνώριση και την καταξίωση των προϊόντων τους και της δουλειάς τους, που με τόσο αγάπη και μεράκι συνεχίζουν και τόσα χρόνια προσφέρουν στο χώρο του κρασιού υψηλή ποιότητα ,εκλεκτή γεύση με άφθονες ποικιλίες από τις καλύτερες περιοχές σταφυλιών.
Η επιχείρηση ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ δηλώνει ότι,
Η πολύχρονη πείρα μας και η κληρονομιά της σωστής γνώσης από γενιά σε γενιά, με προσήλωση στην παράδοση, αλλά και με γνώμονα την εξέλιξη δημιουργούμε για εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα και το κλείνουμε μέσα σε ένα μπουκάλι…
Σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη και συνεχή υποστήριξη, αγάπης και εμπιστοσύνης που μας δείχνετε που τόσο μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε και να φέρνουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κρασιού της Φρανκφούρτης είναι ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός στη Γερμανία
Χορηγείται από τον Δήμαρχο της Φρανκφούρτης Peter Feldmann και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην ιστορική αίθουσα του διάσημου Gesellschaftshaus Palmengarten, που χρονολογείται από το 1870 και βρίσκεται στην καρδιά της Φρανκφούρτης.

Ο διαγωνισμός έχει ισχυρούς δεσμούς με τον κόσμο του εστιατορίου και εκπροσωπείται κάθε χρόνο από έναν επίτιμο πρόεδρο φήμης (γνωστός Γερμανός αρχιμάγειρας Michelin). Για την έκδοση του 2018, ο Αντρέας Κρόλικ, σεφ του εστιατορίου Lafleur στο Francfort (δύο αστέρια της Michelin), είναι ο Επίτιμος Πρόεδρος του Διεθνούς Τρόπαιο της Φρανκφούρτης.
Από την αρχή, με περισσότερα από 2500 κρασιά από 25 χώρες από όλο τον κόσμο, ο διαγωνισμός πήρε τη θέση του μεταξύ των μεγάλων διαγωνισμών κρασιού που διοργανώθηκαν στην Ευρώπη.
Ανοιχτό σε όλα τα κρασιά του κόσμου, το Διεθνές Βραβείο Τροφίμων της Φρανκφούρτης προσφέρει μια διεθνή γευσιγνωσία του υψηλότερου επιπέδου σε προσιτή τιμή.

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ
Ανοιχτό σε όλα τα κρασιά του κόσμου, το Διεθνές Βραβείο Τροφίμων της Φρανκφούρτης προσφέρει μια διεθνή γευσιγνωσία του υψηλότερου επιπέδου σε προσιτή τιμή.

ΥΨΗΛΌΤΕΡΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΚΑΝΌΝΩΝ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΊΑΣ

Οι οίνοι ποιότητας που απονέμονται μετάλλια από τον διαγωνισμό της Φρανκφούρτης έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία επειδή είναι αντικείμενο αυστηρής επιλογής. Τόσο οι αγοραστές όσο και οι καταναλωτές επωφελούνται από τα υψηλά πρότυπα του διαγωνισμού με πιστοποίηση ISO-9001 και την «γνώμη των καταναλωτών» που εκφράζεται σε κάθε φιάλη που φέρει μετάλλιο.

Κάθε κρασί είναι τυφλά δοκιμασμένο από μια διεθνή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς και έμπειρους. Οι γαιοκτήμονες χρησιμοποιούν μια κλίμακα σήμανσης που βασίζεται σε κριτήρια αισθητικής ανάλυσης από το OIV (Διεθνής οργάνωση αμπέλου και οίνου).
Για να εγγυηθεί στους αγοραστές και στους καταναλωτές μια πραγματική επιλογή μόνο των καλύτερων προϊόντων, ο διαγωνισμός απονέμει μετάλλια σε όχι περισσότερο από το ένα τρίτο των δειγμάτων που παρουσιάζονται.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ
Ο διαγωνισμός αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Γεωργίας του Έσση και έχει πιστοποιηθεί με ISO9001. Η πιστοποίηση αποτελεί εγγύηση – τόσο για τους παραγωγούς όσο και για τους καταναλωτές – για αυστηρή επιλογή