ΠΑΤΡΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας, σήμερα, έξω από τα δικαστήρια – Από το Εργατικό Κέντρο

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους της πόλης μας την προσπάθεια τρομοκράτησης δεκάδων συνδικαλιστών και σωματείων με μηνύσεις γιατί τους προηγούμενους μήνες έπραξαν το σωστό και δίκαιο. Δεν ανέχτηκαν τη νοθεία και τις παρατυπίες της γνωστής ομάδας που κρατούσε για χρόνια το Εργατικό Κέντρο Πάτρας με απάτες. Αυτών των λίγων που με ψέματα εξαπατούσαν και εξαπατούν άλλους συνδικαλιστές και εργαζόμενους για λογαριασμό των εργοδοτών. Έχουν χάσει κάθε έρεισμα πια και γι’ αυτό με διάφορους τρόπους προσπαθούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα. Τους έχουν ήδη καταδικάσει και απομονώσει χιλιάδες εργαζόμενοι και τα ζωντανά σωματεία τους.

 

Τις τελευταίες μέρες προσπαθούν εκ νέου, με ασφαλιστικά μέτρα να προσβάλλουν όλες τις αποφάσεις της νέας Διοίκησης, να ακυρώσουν την ίδια την υπόστασή της, την νόμιμη εκλογή της μέσα από συλλογικές διαδικασίες. Χέρι – χέρι με τους εργοδότες και άλλους μηχανισμούς προσπαθούν να βάλλουν εμπόδια στη νέα Διοίκηση. Τους ενοχλεί ότι μετά από δεκαετίες υπάρχει μία Διοίκηση που οργανώνει την απάντηση για τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων, που υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους.

 

Δεν πτοούμαστε, δεν κάνουμε πίσω. Η νοθεία και η απάτη δεν θα περάσουν.

 

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους συνδικαλιστές, τους εργαζόμενους της πόλης μας να υπερασπιστούν τις αποφάσεις της νέας Διοίκησης, τις συλλογικές μας διαδικασίες. Μόνο αυτοί μας κρίνουν και σε αυτούς απολογούμαστε.
Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας αυτή την Τετάρτη 11 Ιούλη, 12:00μ έξω από τα δικαστήρια.