(ΦΩΤΟ)-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η γιορτή του Τσοπάνη στην Κέρτεζη – Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Στριφτόμπολας”

Τιμή στους τσοπάνηδες, σε μία θαυμάσια εκδήλωση που οργάνωσε, για 4η χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερτεζιτών Στριφτόμπολας με τη δραστήρια πρόεδρό του Γεωργία Χασαποπούλου!!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Τσοπάνη στη Κέρτεζη Καλαβρύτων το Σάββατο 7 Ιουλίου. Τιμή στους τσοπάνηδες, σε μία θαυμάσια εκδήλωση που οργάνωσε, για 4η χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερτεζιτών Στριφτόμπολας.

Αφού η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών κ. Χασαποπούλου απήθυνε ένα χαιρετισμό και τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της εκδήλωσης αυτής,που έχει γίνει πλέον θεσμός όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά για όλη την επαρχία Καλαβρύτων.

Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων για τους αγωνιστές της υπαίθρου. Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Παπαδόπουλος Θανάσης (ΑΓ.Σ Καλαβρύτων), ο Δημήτρης Κατσικόπουλος (πρών Νομάρχης) και ο Μηλιτσόπουλος Παναγιώτης (Τυροκομείο Κλειτορίας).

Ο σύλλογος τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τον κο Κωνσταντόπουλο Θεόδωρο (εμπορεία ποτών) και τον κο Μάρκου Γεώργιο (βιοτεχνία γιαουρτιού ΑΛΦΑ). Τέλος τιμήθηκαν οι κτηνοτρόφοι του χωριού οι οποίοι πρόσφεραν δωρεάν βραστό στον κόσμο.

Το γλέντι διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους υπέροχους μουσικούς που πλαισίωναν την εκδήλωση.

Ραντεβού του χρόνου…να βρεθούμε πάλι στην όμορφη Κέρτεζη!!

flashstars.gr