ετά το σκάνδαλο για επίδομα ενοικίου, η Ράνια Αντωνοπούλου διορίστηκε στον ΟΟΣΑ

Για λίγο καιρό έμεινε άνεργη η Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας όταν αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου.

Η κυβέρνηση φαίνεται να επιλέγει την κυρία Αντωνοπούλου για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».

Θυμίζουμε πως η κυρία Αντωνοπούλου πριν από 4 μήνες είχε παραιτηθεί από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού, όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ/μήνα για το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο Κολωνάκι.

Μαζί της είχε παραιτηθεί και ο σύζυγός της, υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Η κυρία Αντωνοπούλου θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος μόνιμο αντιπρόσωπο στον ΟΟΣΑ κ. Γιώργο Κριμπά, ο οποίος θα λάβει κι αυτός το ποσό των 4.740 ευρώ για τη μετεγκατάστασή του από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.