Τζίτζι και Εμιλι: Πήραν 1,1 εκατ. ευρώ για λίγες ώρες στο Nammos

Το «Nammos Village» είναι το πρώτο παραθαλάσσιο εποχικό εμπορικό χωριό που συγκεντρώνει τόσα πολλά μεγάλα brands, ξεπερνώντας τα αντίστοιχα στο Πόρτο Τσέρβο και στο Πόρτο Φίνο. Το «Gala» ήταν το μοναδικό ελληνικό έντυπο που μπήκε στα ενδότερα του εξωπραγματικού opening.

Στο 1,1 εκατ. ευρώ οι αμοιβές των διάσημων μοντέλων, στις 400.000 ευρώ οι αμοιβές των μπλόγκερ, οι μετακινήσεις των προσκεκλημένων και το στήσιμο της διοργάνωσης, στα 700.000 ευρώ ο τζίρος των καταστημάτων. Παράλληλα 190 εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν από τα κινητά και τους υπολογιστές τους τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πίσω από την παραλία της Ψαρούς, κανοντας μέχρι και τη γερμανική κρατική τηλεόραση να αφιερώσει πέντε ολόκληρα λεπτά για να δείξει την Τζίτζι και την Εμιλι να κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων του «Nammos Village»! Για την ιστορία, τα δύο μοντέλα κρατούσαν στα χέρια τους ένα τεράστιο χειροποίητο ψαλίδι που δημιούργησε ειδικά για την περίσταση κατασκευαστής σκηνικών θεάτρου.

Τα παραπάνω νούμερα ιντριγκάρουν, πόσο δε στη χώρα μας όπου, σύμφωνα και με τη «Washington Post», η οικονομική κρίση της Ελλάδας τελείωσε μόνο αν… δεν ζεις εκεί.