(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Συναντήσεις δημάρχων με το Προεδρείο της Βουλής και εκπροσώπους των κομμάτων – Για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και διαγραφή ή ρύθμιση χρεών

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις με το Προεδρείο της Βουλής και με τους εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής. Στις αντιπροσωπείες δόθηκε σχετική πρόταση νόμου που αφορούσαν το αίτημα για πρόταση νόμου με θέμα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σε βάρος της λαϊκής οικογένειας, ζητώντας να δοθεί η δυνατότητα στους Δήμους να διαγράφουν ή να ρυθμίζουν τα χρέη των δημοτών τους.

Θυμίζουμε πως στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, ο Δήμαρχος Ικαρίας, Στέλιος Σταμούλος και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Τραχάνης.

Υπήρξε δέσμευση από τους εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ότι θα εξετάσουν το ζήτημα.

Απο μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας που συναντήθηκε με την αντιπροσωπεία δήλωσε πως τις επόμενες μέρες θα καταθέσει τροπολογία για σχετική νομοθετική ρύθμιση.