(Φωτο)-Η ΠΟΕΔΗΝ έστησε κρεμάλες και έβαλε γραβάτες έξω από το Υπουργείο Οικονομικών

Συγκέντρωση με κρεμάλες, γραβάτες, μαύρα πανιά και χαρτονομίσματα πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή εργαζόμενοι στη δημόσια υγεία έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως τονίζουν έχουν βρεθεί πολλές φορές έξω από το υπουργείο Οικονομικών ζητώντας να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών ο οποίος, όπως λένε, παρότι ήταν στο γραφείο του δεν δέχτηκε να τους δει.

Μάλιστα θέλοντας να σατιρίσουν την κατάσταση έβαλαν έναν κουβά με κάρβουνα μπροστά από το υπουργείο γράφοντας πάνω «εδώ; Πάνος Καμμενος».

Μιλώντας στις κάμερες ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, είπε μεταξύ άλλων πως «χρειαζόμαστε ομαδικό ζουρλομανδύα καθώς ο Τσακαλωτος υπογράφει την μείωση των μισθών των συντάξεων, τον αργό θάνατο της Δημόσιας Υγείας και το βράδυ το παίζει αριστερός αναιρεί όσα ο ίδιος υπέγραψε το πρωί».

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι «στις 29 Ιουνίου, ο υπουργός Οικονομικών ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου». Στην συνάντηση η ΠΟΕΔΗΝ «θα έθετε μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ» σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, «οι συγκεντρώσεις της στο υπουργείο Οικονομικών θα πυκνώσουν. Ο υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ».

Πυρά και κατά του Πάνου Καμμένου από τους συγκεντρωμένους Πυρά και κατά του Πάνου Καμμένου από τους συγκεντρωμένους Και κρεμάλες είχε η συγκέντρωσηΚαι κρεμάλες είχε η συγκέντρωσηΗ ΠΟΕΔΗΝ έντυσε με γραβάτες τα πανό διαμαρτυρίας Η ΠΟΕΔΗΝ έντυσε με γραβάτες τα πανό διαμαρτυρίας Μέχρι και μπάλες κρέμασαν για την Ουρουγουάη που υποστηρίζει ο Αλέξης ΤσίπραςΜέχρι και μπάλες κρέμασαν για την Ουρουγουάη που υποστηρίζει ο Αλέξης ΤσίπραςΜε συνθήματα εμπνευσμένα από το Μουντιάλ η ΠΟΕΔΗΝΜε συνθήματα εμπνευσμένα από το Μουντιάλ η ΠΟΕΔΗΝ

Πηγή:  iefimerida.gr