Για 500 χιλιάδες € πουλάει το σπίτι στην Πάτμο η Μπαλατσινού

Μετά από τα λαμπερά καλοκαίρια στη Μύκονο και την κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ, η Τζένη Μπαλατσινού βρήκε το καταφύγιό της στην Πάτμο, σε ένα υπέροχο αρχοντικό που φιλοξένησε δεκάδες στιγμές της, ανάμεσα σε αυτές και τον έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια. Τώρα, όμως, πήρε την απόφαση να πουλήσει αυτό το σπίτ που της πρόσφερε χαρά και ανέμελες στιγμές.

Σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Τσόλκα και τα γραφόμενά της στο mononews “Μα, όπως όλες οι αγάπες, μεγάλες ή μικρές, κάποτε τελειώνουν, η Τζένη Μπαλατσινού πάει για αλλά λιμάνια, νησιά και καταφύγια, πουλώντας το αρχοντικό της, έναντι 500.000 ευρώ”.

Μάλιστα, στο ίδιο κείμενο περιγράφονται και συνήθειες της στο νησί: “Ξυπνούσε νωρίς το πρωί, αισθάνονταν το ξημέρωμα και τον πρωινό θαλασσινό αέρα, πηγαίνει για τρέξιμο στην άκρη του γιαλού, επισκεπτόταν σε σιωπή το Μοναστήρι, διαλογιζόταν, έκανε το μπάνιο στη γαλαζοπράσινη θάλασσα, περνούσε χρόνο ουσίας με τα παιδιά της. Και αυτή είναι η σημασία της Πάτμου στη ζωή της και όχι φυσικά τα ντουβάρια απ’ το κάθε παραθαλάσσιο σπίτι. Άλλωστε έτσι δεν είναι για όλους;”.