Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα αναγεννήσουμε την πατρίδα μας!

Μετά και από τα όσα υποστήριξε ο λαλίστατος κ. Πάνος Καμμένος, περί της επικείμενης αποχώρησης των ΑΝΕΛ από το ετερόκλητο κυβερνητικό μόρφωμα που σχημάτισαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθίσταται προφανές ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας είναι πλέον πρωθυπουργός υπό προθεσμία.

Ό, τι κι αν κάνει, όσα ψέματα κι αν πει ακόμη (που δεν είναι πια πιστευτά από τον επανειλημμένως εκ μέρους του εξαπατημένο ελληνικό λαό) το τέλος της χειρότερης κυβέρνησης στη μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου είναι προδιαγεγραμμένο.
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών, ενώ το αδιέξοδο των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου δεν μπορεί να γίνει και δεν θα γίνει πρόβλημα της χώρας.
Η Ελλάδα δεν αντέχει την παράταση μιας πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας, που την οδηγεί από το κακό στο χειρότερο.

Η πατρίδα μας χρειάζεται ένα συγκεκριμένο σχέδιο που θα την οδηγήσει σε μια νέα, αναγεννητική, πορεία. Ένα σχέδιο που μόνο η Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί και θέλει να εφαρμόσει.

Οι εκλογές είναι η μοναδική διέξοδος για να προχωρήσουμε μπροστά, καθώς σ’ αυτές είναι απολύτως βέβαιο ότι οι πολίτες θα δώσουν στην παράταξη μας την εντολή να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από το σημερινό τέλμα και στην πολυπόθητη ανόρθωση της.

Είμαστε δε πανέτοιμοι να επωμιστούμε αυτό το εθνικό καθήκον, όπως η ιστορική ευθύνη μας επιτάσσει. Το πράξαμε στο παρελθόν με ηγέτη τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, ενώ θα το πράξουμε και τώρα με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!

Θανάσης Νταβλούρος