Τι έδειξαν οι κάμερες του πλοίου για τον 23χρονο φαντάρο -Πού στρέφονται οι έρευνες

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση του 23χρονου στρατιώτη, Τάκη Κολλιαδέλη, ο οποίος εδώ και τέσσερις μέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο πατέρας του 23χρονου φαντάρου που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη μετέβη χτες, Δευτέρα, στο Λιμεναρχείο Πειραιά, ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, εκεί φτάνουν δεκάδες καταγγελίες για το τι μπορεί να συνέβη με τον 23χρονο.

Στο λιμάνι πάντως σύμφωνα με τοπ ρεπορτάζ έχον ελεγχθεί όλες οι κάμερες ασφαλείας και καμία δεν έχει καταγράψει το νεαρό να αποβιβάζεται πεζός από το πλοίο.

Τα νέα σενάρια τα οποία εξετάζουν οι αρχές σχετίζονται με το ενδεχόμενο ο Σαράντος Κολλιαδέλης να είχε κρυφτεί μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο, νταλίκα ή λεωφορείο του «Νήσος Ρόδος» και έτσι να βγήκε από το πλοίο.

Να σημειωθεί πως ο πατέρας του 23χρονου είχε αποκαλύψει πως ο γιος του πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο, ενώ η νέα μαρτυρία είναι αυτή ενός στενού του φίλου, ο οποίος αποκάλυψε πως ο φαντάρος του είχε εκμυστηρευτεί πως είχε προβλήματα με κάτι δοκίμους.

«Ή μου την έχουνε φυλαγμένη στο Λιμάνι ή στον Πειραιά”. Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν». Αυτά ήταν τα λόγια που είχε πει στον πατέρα του.

Πάντως τα σενάρια εξακολουθούν όλα και να πληθαίνουν, καθώς μερικά από τα αναπάντητα ερωτηματικά είναι «Τι έγινε όσο ήταν στο πλοίο… «έπεσε στη θάλασσα; Τον ρίξανε; Κρύβεται κάπου; Ποιος και γιατί ήθελε να κάνει κακό στον 23χρονο φαντάρο;».

Η οικογένεια από την πλευρά της είναι πεπεισμένη ότι κάτι έχει συμβεί στο παιδί πάνω στο πλοίο και κάνει έκκληση όποιος είδε κάτι να βοηθήσει.

Πηγή: Τι έδειξαν οι κάμερες του πλοίου για τον 23χρονο φαντάρο -Πού στρέφονται οι έρευνες | iefimerida.gr