Προμηθέας Πάτρας – Οι κάρτες διαρκείας του Προμηθέα για τη σεζόν 2018-19

Κυκλοφόρησαν οι Κάρτες Διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας για την αγωνιστική χρονιά 2018-19 και η θέση σου σε περιμένει!!!

Μετά την περσινή ονειρική χρονιά της καταξίωσης του Προμηθέα στην Basket League έρχεται για την πατρινή ομάδα η νέα πρόκληση της συμμετοχής στο Basketball Champions League μαζί με την προσπάθεια να παραμείνει στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα. 

Σ’ αυτό το ταξίδι ο Προμηθέας σε χρειάζεται, γιατί η Πάτρα παίζει μπάσκετ κι εσύ είσαι πάντα ο 6ος παίκτης, πολύτιμος κι αναντικατάστατος, ο αληθινός mvp της ομάδας μας.

Η Διοίκηση του Προμηθέα, συναισθανόμενη την ευρύτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση και λαμβάνοντας υπόψη την μοναδική σχέση που έχει κτιστεί όλα αυτά τα χρόνια με τους φιλάθλους της Πάτρας, δεχόμενη την αγάπη και την θερμή υποστήριξη νέων και παλαιών φίλων αποφάσισε να διατηρήσει τις τιμές των καρτών διαρκείας όσο πιο χαμηλά ήταν δυνατόν.

Έτσι, παρότι οι φετινοί αγώνες στο Δημ. Τόφαλος θα είναι πάνω από 20, καθώς στους 13 αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος προστέθηκαν τουλάχιστον 7 ευρωπαϊκοί αγώνες (χάρις στην συμμετοχή του Προμηθέα στους ομίλους του BCL), χωρίς μάλιστα, να υπολογίζουμε επιπλέον αγώνες Κυπέλλου, play-off, νοκ-άουτ ευρωπαϊκούς ή φιλικά, οι τιμές παραμένουν -σχεδόν- σταθερές ή υπάρχει μια μικρή αύξηση. Αρκεί ν’ αναφέρουμε πως μια θέση στο κέντρο του γηπέδου (στην κίτρινη κερκίδα) κοστίζει 100€, δηλαδή 5€ ανά παιχνίδι, χωρίς να υπολογίσουμε τους έξτρα αγώνες.

Ο Προμηθέας δεν διαχωρίζει παλιούς και νέους φιλάθλους και οι τιμές θα είναι ίδιες για όλους. Όμως, σαν ελάχιστη επιβράβευση όσων στήριξαν την ομάδα αυτή την χρονιά δίνει το δικαίωμα στους παλαιούς κατόχους διαρκείας να κρατήσουν την θέση τους, αρκεί η αγορά της κάρτας να γίνει ως τις 31 Ιουλίου. Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν ν’ αγοράσουν κάρτες για τις διαθέσιμες θέσεις, ενώ από την 1ηΑυγούστου, όσες θέσεις δεν έχουν πουληθεί θα είναι διαθέσιμες..

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα στην κεντρική σάλα του Π.Ε.Α.Κ. «Δ. Τόφαλος» για το πρωτάθλημα της Basket League, το Basketball Champions League, καθώς, βέβαια, και τυχόν εντός έδρας φιλικούς αγώνες ή αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας. Σύντομα, θ’ ανακοινωθούν και τα ειδικά προνόμια των καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας, που, ανεξαιρέτως κατηγορίας, θ’ απολαύσουν ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτικ της ομάδας

 

Το γήπεδο έχει χωριστεί σε ζώνες  με τις ακόλουθες τιμές:

 

seasontickets201819a105

 

 

    ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ (Θύρες Α, Κ, Λ, Μ, Ν)   –   100 €

 

seasontickets201819yel

 

 

ΓΑΛΑΖΙΑ ΖΩΝΗ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ (Θύρες Ξ και Υ)   –   90-60-10 €  

 

seasontickets201819fam

 

  • 90€   ο  πρώτος γονέας,
  • 60€   ο δεύτερος & παιδί άνω των 14 χρονών
  • 10€   κάθε παιδί ως 14 χρονών 

 

 

 

KOKKINH ΖΩΝΗ – (Θύρες Ε, Ι, Ο και Τ)  –   80 €

seasontickets201819red

 

 

 

ΠΡΑΣΙNH ΖΩΝΗ – (Θύρα Π)   –   60/70 €

seasontickets201819green

 

  • 70€   Πολύτεκονοι, φοιτητές, μαθητες.
  • 60€   Κάτοχοι δελτίου ανεργίας

 

 

 

ΛΕΥΚH ΖΩΝΗ – (Ground)  –   120/150 € 

 

seasontickets201819grouwh

 

 

 

150€   Κεντρική Κερκίδα

120€   Πλάγιες Κερκίδες

 

seasontickets201819a102

Υπενθυμίζουμε πως για την προαγορά & απόκτηση κάρτας διαρκείας, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Μ.Κ.Α.

Πληροφορίες: Κανακάρη 136 – 5ος Όροφος (Πλατεία Γεωργίου Α΄), ώρες επικοινωνίας 09:00 – 18:00Τηλ: 2610 275820

 

 

seasontickets201819ergo

 

 

 

Ειδικοί όροι καρτών διαρκείας

 

  • Οι κάρτες διαρκείας βάσει του νόμου είναι αυστηρά προσωπικές, δεν μεταβιβάζονται και κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει μόνο μία (1) στην κατοχή του.
  • Για την είσοδο στον χώρο των κερκίδων του Π.Ε.Α.Κ. Τόφαλος, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας διαρκείας από τον κάτοχό της. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο κατόχου που δεν φέρει μαζί του την κάρτα.
  • Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των καρτών διαρκείας.
  • Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, ο κάτοχος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα εισιτηρίων της ομάδας, η οποία θα προχωρήσει στην ακύρωση της απολεσθείσας κάρτας και στην έκδοση νέας.