Χρυσούλα Διαβάτη: Τα καυστικά σχόλια για Γερονικολού – Βανδή

Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» και μίλησε τόσο για τη Δέσποινα Βανδή όσο και την Κατερίνα Γερονικολού.

Για την πρώτη λόγω του πρωταγωνιστικού της ρόλου στο Mama Mia και τη δεύτερη λόγω του ρόλου που θα υποδυθεί, εκείνον της Αλίκης, στην παράσταση του χειμώνα “Χτυποκάρδια στα θρανία”.

Για τη Γερονικολού

«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα συγκρίνει την Βουγιουκλάκη με την Γερονικολού. Δεν μπορεί άλλη να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Η Βουγιουκλάκη ήταν κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι ταινίες γίνονται θεατρικά έργα. Αν θες κάτι εμπορικό, βγάλε μια ξεβράκωτη να δεις πόσο εμπορικό είναι».

Για τη Δέσποινα Βανδή

Η αφορμή είναι η παλαιότερη guest εμφάνιση της τραγουδίστριας στην επιτυχημένη σειρά «Δυο Ξένοι», αλλά και στο μιούζικαλ «Μama Mia».  Η Χρυσούλα Διαβάτη αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν η γνωστή τραγουδίστρια είναι και ηθοποιός. Συμπλήρωσε στα λεγόμενά της ότι «ήταν σκέψη ήταν του Αλέξανδρου Ρήγα και ήταν δική του ευθύνη. Εγώ δεν μπορούσα να επέμβω και να πω τη γνώμη μου, μια χαρά ήταν η κοπέλα».