ΑΧΑΪΑ: Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο χθεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Οι κινητοποιήσεις για το Σκοπιανό συνεχίζονται με απώτερο στόχο να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται για ένταξη της ΠΓΔΜ σε NATO και Ε.Ε. Χθες (Κυριακή) το απόγευμα ένα ακόμα δυναμικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, αυτή τη φορά από το Κίνημα Εθνικής Άμυνας για την Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος», όπου χιλιάδες Ελλήνων από πολλά μέρη της χώρας έκαναν το χρέος τους απέναντι στην Πατρίδα!
Στην εν λόγω κινητοποίηση συμμετείχε και η Ιερά Μη-τρόπολή μας, καθώς, έπειτα από σχετική απόφαση του Σεβα-σμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, μισθώθηκε ένα λεωφορείο, το οποίο και μετέφερε δωρεάν 40 άτομα στην Α-θήνα και συγκεκριμένα μπροστά από την Βουλή όπου «χτύ-πησε» για ακόμα μια φορά δυνατά η… καρδιά τής Μακεδονίας μας, η… καρδιά τής Ελλάδος!
Άτομα κάθε ηλικίας αναχώρησαν από το Αίγιο λίγο με-τά τις 2μ.μ. για την πρωτεύουσα, όπου ένωσαν τις φωνές τους με χιλιάδων Ελλήνων που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος η οποία… ντύθηκε για ακόμα μια φορά στα «γαλανόλευκα»!
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το λεωφορείο επέστρεψε στο Αίγιο, με τους συμμετέχοντες να δείχνουν κουρασμένοι, αλλά συνάμα να δηλώνουν και υπερήφανοι για το ότι έδωσαν δυναμικό «παρών» σε μία κινητοποίηση όπου δια-τράνωσαν πως «Ελλάς σημαίνει Μακεδονία και Μακεδόνες = Έλληνες».