Πανικόβλητοι οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μπροστά στο επερχόμενο τέλος τους

Είναι πλέον πανικόβλητοι. Και έχοντας συνειδητοποιήσει πάνω στον πανικό τους ότι το ετερόκλητο κυβερνητικό μόρφωμα τους καταρρέει, καταγγέλλουν τώρα «αποστασίες» και σχέδια αποσταθεροποίησης. Βλέπουν παντού «φαντάσματα» κι επιδίδονται σε ένα «κυνήγι μαγισσών», συνήθης συμπεριφορά καθεστωτικών κυβερνήσεων που μετρούν αντίστροφα.
Φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα απ’ όλα αυτά. Απλώς, μολονότι ξεπούλησαν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία, φορτώνοντας τον ελληνικό λαό και με ένα τέταρτο, αχρείαστο, μνημόνιο, διαπιστώνουν ότι οι μέρες τους είναι πλέον μετρημένες.
Το επερχόμενο τέλος τους το δείχνει η οργή της κοινωνίας για την επαίσχυντη συμφωνία με τα Σκόπια, το πιστοποιούν όλες οι δημοσκοπήσεις που αποτυπώνουν τη διεύρυνση του προβαδίσματος της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα κληθεί σύντομα να οδηγήσει την πατρίδα μας σε μια αναγεννητική πορεία.
Ό, τι κι αν κάνουν πια οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όσα ψέματα κι αν πουν ακόμη, όπως το τελευταίο ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις, η πτώση τους είναι αναπόφευκτη. Θα είναι δε και εκκωφαντική, αντάξια της εκ μέρους τους εξαπάτησης των πολιτών και των δεινών που επέφεραν στον τόπο.

Του Θανάση Νταβλούρου