Με αυτούς που πιστεύουν ότι το όνομα Μακεδονία είναι δικαίωμα των Σκοπιανών δεν έχουμε να πούμε τίποτα

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» ήταν προσκεκλημένος το μεσημέρι της Πέμπτης ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, όπου τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.
Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία της κυβέρνησης με τα Σκόπια, ο κ. Κατσανιώτης αποκάλυψε ότι στο 5ο συνέδριο νεολαίας του «Συνασπισμού», το 2007, στο κείμενο θέσεων, μεταξύ άλλων σημειώνεται: «Υπερασπιζόμενοι και υπερασπιζόμενες τις αρχές της αυτοδιάθεσης των λαών θεωρούμε ότι το όνομα “Μακεδονία” μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί από τους γείτονές μας και είναι αυτονόητο δικαίωμά τους».
«Τότε, Γραμματέας της νεολαίας ήταν ο άνθρωπος που σήμερα εκφράζει τον Πρωθυπουργό από τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο κος Τζανακόπουλος. Και αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι με αυτούς που πιστεύουν ότι το όνομα “Μακεδονία” πρέπει να το δώσουμε και είναι δικαίωμα των Σκοπιανών, δεν έχουμε να πούμε τίποτα» πρόσθεσε ο κ. Κατσανιώτης.
Ακόμα, ο βουλευτής Αχαΐας, τόνισε πως η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις τη δείχνουν να καταρρέει, ενώ αναφορικά με το μεταναστευτικό, σημείωσε: «Ο Πρωθυπουργός του Go back κα Μέρκελ, σε συνέντευξη του στους Financial Times είπε, ουσιαστικά, στην κυρία Μέρκελ “φέρτε μας μετανάστες”!».
«Ο λαοπρόβλητος ηγέτης κρύβεται πίσω από τις κλούβες των ΜΑΤ» πρόσθεσε ο κ. Κατσανιώτης που κατέληξε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να πατήσει την… “μπανανόφλουδα” και να υποσχεθεί ότι θα σκίσει τα μέτρα των 5,1 δισ με ένα νόμο και ένα άρθρο. «Η ΝΔ θα προσπαθήσει να απελευθερώσει την οικονομία, να δώσει δημοσιονομικό χώρο, να μειώσει τους φόρους. Με σοβαρότητα, πρόγραμμα και προσπάθεια…» υπογράμμισε.