Έρχεται… Παρασκευή με εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Tην ώρα που οι διοικητικές εξελίξεις στους πράσινους παρουσιάζουν μια στασιμότητα, η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο… Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας, η οποία ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Αύριο Παρασκευή ο Γιώργος Δώνης έρχεται στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και για να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του με την πράσινη ΠΑΕ, καθώς θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Επίσης, σύμφωνα με την «Πράσινη» ο Γιώργος Δώνης θα έχει σημαντική συνάντηση εμ τον Νίκος Νταμπίζα για τον σχεδιασμό της ομάδας και θα κανονίσουν τα πάντα για την προετοιμασία που ξεκινά τη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα ο τεχνικός διευθυντής θα ενημερωθεί από την διοίκηση για τις επόμενες κινήσεις και το πώς θα χειριστούν το θέμα της ενίσχυσης τόσο του ξένου επιθετικού, όσο και των παικτών κάτω των 23 ετών που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Βέβαια, πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η τελική συμφωνία με το προπονητικό κέντρο στο εξωτερικό που θα μεταβούν οι πράσινοι μετά τις πρώτες μέρες συγκέντρωσης στο Κορωπί. Πάντως θεωρείται δεδομένο ότι αυτό θα είναι το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, στο οποίο η ομάδα θα παραμείνει από τις 16 ως τις 31 Ιουλίου.