Διαψεύδει «μυστικό δείπνο» με Ιβάν Σαββίδη ο σύμβουλος του Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος, διαψεύδει δημοσίευμα στο διαδίκτυο για δείπνο που του πρόσφερε ο Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το δείπνο έγινε με αφορμή την ανάλhψη της διεύθυνσης ειδήσεων στο «Κανάλι Ε» απο τον Δημήτρη Μιχαλέλη.

Ο κ. Θεοδωρικάκος στη δική του ανάρτηση έγραψε τα εξής: «Κι άλλα sites έχουν στρατευτεί στις επιθυμίες και την προπαγάνδα των “υπογείων του Μ. Μαξίμου”, αλλά λίγα προσφέρονται τόσο απροκάλυπτα για άθλια πολιτικά παιχνίδια. Το δημοσίευμα περί “γιορτής και ψαροφαγίας” του Ιβάν Σαββίδη με μένα επί τη αναλήψει των καθηκόντων του Δ. Μιχαλέλλη, αποτελεί την επιτομή των fake news. Το δε παραμύθι, το οποίο συνδέει την “γιορτή” με τις γελοίες “θεωρίες συνομωσίας” και τα “σχέδια για νέα αποστασία”, είναι ωραίο αλλά δεν έχει δράκο. Το δημοσίευμα είναι απολύτως ψευδές, αποκύημα καθοδηγημένης φαντασίας, προϊόν εντολής πανικόβλητων αφεντικών και ξεπερνά την κόκκινη γραμμή της γελοιότητας. Συγχαρητήρια παιδιά.