Survivor- Ροδάνθη: Οι κρυφές συναντήσεις και τα.. δώρα με τον Τούρκο παίκτη

Η Ροδάνθη Καπαρού ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες του Survivor, ενώ ήταν και η νεότερη παίκτρια που έχει λάβει στο ριάλιτι.

Η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού ήταν η μοναδική παίκτρια που είχε κατακτήσεις από παίκτες άλλων χωρών.

Εκτός από έναν παίκτη της Κολομβίας, που δεν έκρυψε τον θαυμασμό του προς εκείνη, υπήρξε ένα έντονο φλερτ με έναν γοητευτικό Τούρκο παίκτη του Survivor.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU η Ροδάνθη μίλησε για τη συνολική εμπειρία της στο Survivor, αλλά και για τη συμπάθεια με τον Τούρκο παίκτη Χίλμι.

«Δεν περίμενα ότι θα είχα σούξου-μούξου και μέσα στο Survivor, όταν πηγαίνεις εκεί δεν σου περνάει απ’ το μυαλό αν θα αρέσεις ή αν θα σου αρέσει κάποιος, αλλά να που τελικά όλα γίνονται. 

Τι παίχτηκε με τον Χίλμι; 

Ακόμα δεν έχουμε κάνει μία συζήτηση της προκοπής. Όταν περνούσαν τα βαν κάναμε νοήματα ο ένας στον άλλον και φάνηκε ότι υπάρχει ανταπόκριση και από τις δύο πλευρές, γιαυτό και το έπαθλο ήταν να γνωριστούμε. 

Είναι ένας άνθρωπος που μου τράβηξε το ενδιαφέρον μετά τον αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, αλλά δεν είμαι μαζί του ούτε τον αγαπάω, πρέπει να γνωρίσω κάποιον για να τον ερωτευτώ. 

Εχετε μιλήσει μετά το παιχνίδι; 

Δεν έχει βγει ακόμα, αν όντως του έχω κινήσει το ενδαφέρον ας ψάξει να με βρει, είμαι παραδοσιακή σε αυτά. Εννοείται ότι θα περιμένω από εκείνον να κάνει το πρώτο βήμα, ο άντρας πρέπει να το κάνει, αν το κάνει η γυναίκα ζήτω που καήκαμε.

Μάλιστα, σε άλλη συνέντευξή της, η Ροδάνθη αποκάλυψε ότι φεύγοντας από το παιχνίδι, άφησε στη γιατρό τη μπαντάνα της για να την δώσει στον Χίλμι.