Η πιο σέξι Ρωσίδα φίλαθλος του Μουντιάλ 2018 είναι πορνοστάρ [εικόνες]

Αυτή η ξανθιά Ρωσίδα καλλονή φαίνεται να είναι η πρωταγωνίστρια των κερκίδων του Μουντιάλ 2018 που διεξάγεται στην Μόσχα.

Με τις κάμερες, αλλά και τον φωτογραφικό φακό να κάνουν ζουμ πάνω της κάθε φορά που παίζει η εθνική Ρωσίας, η σέξι καλλονή δεν τους απογοητεύει, κάνοντας νάζια στον φακό και κουνώντας ρυθμικά τα σημαιάκια με τα χρώματα της χώρας της.

Μάλιστα, η ίδια τράβηξε τόσο πολύ την προσοχή του ξένου Τύπου, ο οποίος θέλησε να μάθει τι κάνει η καυτή Ρωσίδα και εκτός γηπέδων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Daily Mail, η πανέμορφη Ρωσίδα η οποία κάθε φορά εμφανίζεται στο γήπεδο με μικροσκοπικά μπλουζάκια και στενά τζιν παντελόνια, είναι διάσημη πορνοστάρ στην Ρωσία.

Η ίδια ονομάζεται Ναταλία Νεμτσίνοβα και εμφανίζεται σε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, ακατάλληλες για ανηλίκους, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα, όπως Ναταλία Ανδντρέβα, Αμάντα, Άναμπελ και άλλα.

Η εκρηκτική Ρωσίδα μάλιστα δεν έχει χρόνια στο χώρο του πορνό, καθώς το πρώτο της ντεμπούτο σε ταινία ερωτικού περιεχομένου έγινε το 2016, ενώ έχει εμφανιστεί και σε φιλμ με swingers.

Η ίδια ωστόσο φαίνεται πως είναι μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου, καθώς η ξανθιά καλλονή δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζει την Εθνική Ρωσίας, καθώς έχει ακολουθήσει την ομάδα της και το Euro 2016 στην Γαλλία.

Πηγή:  iefimerida.gr