(Φωτο)-Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δρόμος «καταπίνει» λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Η καθίζηση που τρόμαξε τους επιβάτες

Περιπέτεια για τον οδηγό και τους επιβάτες λεωφορείου των ΚΤΕΛ πίσω από το Δημοτικό Γήπεδο Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Το λεωφορείο περνούσε πίσω από το γήπεδο, όταν ο δρόμος παρουσίασε καθίζηση.

Αποτέλεσμα ήταν το πίσω μέρος του λεωφορείου να «βουλιάξει» στο σημείο και να ακινητοποιηθεί. Ο οδηγός βγήκε έκπληκτος και είδε τις εικόνες που κάνουν το γύρο των social media.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και γερανoφόρο όχημα, προκειμένου να δώσουν τη λύση. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός από τα όσα έγιναν.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο είχαν γίνει έργα χωρίς όμως να υπάρχουν προστατευτικά. Λόγω των βροχοπτώσεων το έδαφος υποχώρησε από το βάρος του οχήματος.

Το λεωφορείο μετά την καθίζηση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα της Καβάλας

Οι εικόνες από το λιμάνι στην Καβάλα κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με ένα αυτοκίνητο να καταλήγει στη θάλασσα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο οδηγός περίμενε το φέρυ μποτ για την Θάσο, όταν από το αυτοκίνητό του λύθηκε το χειρόφρενο, με πορεία προς την θάλασσα. Ο οδηγός πάρκαρε στην ράμπα του ζυγολογίου χωρίς χειρόφρενο. Γλίστρησε πίσω και με ταχύτητα έφυγε στην θάλασσα, χωρίς να προλάβει κανείς να αντιδράσει. (δείτε εδώ τις εικόνες με το αυτοκίνητο στη θάλασσα)

Πηγή: lagadas2018