Super League: Καμία απόφαση για την αναδιάρθρωση, την Τετάρτη η επαφή με Βασιλειάδη

Μέσα στο Δ.Σ. ακούστηκαν αρκετές απόψεις και προτάσεις για την αναδιάρθρωση. Δεν πάρθηκε όμως καμία απόφαση. Οι τηλεοπτικά… άστεγες ομάδες επιμένουν ότι θα μπλοκάρουν την διαδικασία της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Κούγιας τους εξήγησε νομικά ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και το ζήτημα έμεινε ανοιχτό. Έτσι το θέμα αυτό παραμένει ανοιχτό. Ο Αλέξης Κούγιας επίσης τόνισε πως η αντιπροσωπεία που θα πάει την Τετάρτη να δει τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη θα πρέπει να είναι μεγάλη αλλά και να βρίσκονται σε αυτήν και αρκετοί ιδιοκτήτες ΠΑΕ. Την Τετάρτη (27/6) στις 18.00 θα γίνει η συνάντηση της Super League με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη με θέμα την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Στην συνέχεια θα συνεδριάσει εκ νέου ο συνεταιρισμός, την Παρασκευή (29/6), στις 16.00 για να πάρει αποφάσεις.

Αποφασισμένοι οι τηλεοπτικά άστεγοι να μπλοκάρουν την προκήρυξη
Το «μέτωπο» των ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι «μπετόν» και για αυτό άλλωστε είχαν συνάντηση, πριν από το σημερινό Δ.Σ.
Μάλιστα για πρώτη φορά σε συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ ειπώθηκε πως δεν προτίθενται να υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος – όποια και αν είναι αυτή – εάν δεν βρεθεί σχετική λύση. Οι Γιώργος Σπανός και Φώτης Κωστούλας το μετέφεραν στα υπόλοιπα μέλη της Λίγκα, δείχνοντας…. ξεκάθαροι.

Πηγή:www.gazzetta.gr