Για την Αχαΐα χάθηκαν πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν

Με κατοίκους των Ζαρουχλείκων της Πάτρας συναντήθηκε ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, στο πλαίσιο των επαφών που έχει με συμπολίτες μας.
Ο Γ. Μαυραγάνης μοιράστηκε μαζί τους την αγωνία και την απογοήτευση που αισθάνονται αφενός, για τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και αφετέρου, για την πολιτική εξαπάτηση που υπέστησαν από την σημερινή κυβέρνηση. Ο πρώην Υφυπουργός επεσήμανε ότι απέναντι στην παραπλανητική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν επιλέξει συνειδητά την υιοθέτηση έντιμης σχέσης ανάμεσα στους πολίτες και τους πολιτικούς. «Πιστεύουμε στην αλήθεια και την ειλικρίνεια. Θέλουμε να κοιτάζουμε στα μάτια τους πολίτες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη του πολίτη στην πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές, οι οποίες εκτίμησε ότι δεν θα αργήσουν, θα αναμετρηθεί ο λαϊκισμός της σημερινής κυβέρνησης με το όραμα, και τον πολιτικό, ρεαλιστικό σχεδιασμό της Ν.Δ.
Ο Γ. Μαυραγάνης άκουσε με προσοχή τις παρατηρήσεις των πολιτών και το αίτημα που διατύπωσαν για ενίσχυση των αδύναμων οικονομικά κοινωνικών στρωμάτων, και τόνισε ότι η θέσπιση των κοινωνικών επιδομάτων δεν πρέπει να υποκαθιστά τις προσπάθειες της πολιτείας να δημιουργήσει ευκαιρίες για εργασία. Έδωσε έμφαση στην προσέλκυση των ιδιωτικών επενδύσεων που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και επέκρινε την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού κατά τη διάρκεια της θητείας της το μόνο που κατάφερε στο επίπεδο της πραγματικής οικονομίας ήταν η υπερφορολόγηση των πολιτών και οι ρυθμοί ανάπτυξης πολύ κατώτεροι των στόχων που σε καμία περίπτωση δεν οδηγούν στην αποκλιμάκωση της ανεργίας.
Ειδικά για την Αχαΐα υποστήριξε ότι χάθηκαν πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν και σχολίασε ότι απουσιάζει το όραμα, η στρατηγική και η κουλτούρα της συνεργασίας. Ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα ότι ο νομός έχει τεράστιες δυνατότητες οι οποίες αν αξιοποιηθούν γρήγορα μπορούμε να δούμε μια Νέα Αχαΐα, και προς αυτή την κατεύθυνση είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις του.