Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε για δεύτερη φορά τα παπούτσια του γάμου της [εικόνες]

Το Σαββατοκύριακο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν άλλη μία βασιλική εμφάνιση με την παρουσία τους στο γάμο της ξαδέρφης του πρίγκιπα, Σίλια ΜακΚόρκοντεϊλ στο Λινκολνσάιρ της Αγγλίας.

Για την περίσταση, η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να φορέσει ένα υπερμέγεθες φλοράλ φόρεμα σε λευκό και μπλε του οίκου Oscar de la Renta, το οποίο κόστιζε 5.490 δολάρια.

Η Μέγκαν ολοκλήρωσε το λουκ με ένα λευκό καπέλο και ένα ταιριαστό clutch. Αλλά όπως αποδεικνύεται, τα λευκά σατέν παπούτσια της ήταν τα πιο σημαντικά.

Κι αυτό διότι, η νέα δούκισσα φορούσε τα παπούτσια αυτά Aquazzura κατά τη διάρκεια της δεξίωσης μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Οι θαυμαστές της Μέγκαν, παρατήρησαν και κατέγραψαν στο μπλογκ Meghan’s Mirror, ένα μπλογκ που καταγράφει τα ρούχα που φορά το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, πως η δούκισσα φόρεσε τα ίδια παπούτσια με αυτά που είχε στη δεύτερη εμφάνισή της, στη γαμήλια δεξίωση με το φόρεμα της Stella McCartney.

Στο παρελθόν και η Κέιτ Μίντλετον αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ έχουν ανακυκλώσει ρούχα και αξεσουάρ σε πολλές περιπτώσεις (όπως και ο πρίγκιπας Τζορτζ αλλά και η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ). Και φαίνεται πως η νεότερη προσθήκη στη βασιλική οικογένεια σχεδιάζει να ακολουθήσει το παράδειγμά τους.