Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο βιαστής και βασανιστής της 22χρονης στη Δάφνη

Στο Εφετείο δικάζεται σήμερα ο 53χρονος βιαστής της Δάφνης, ο οποίος είχε φυλακίσει και κακοποιήσει σεξουαλικά μία 22χρονη φοιτήτρια στο διαμέρισμά του.

Ο 53χρονος έχει προφυλακιστεί από τον περασμένο Μάιο, ενώ στο στάδιο της προανάκρισης είχε επικαλεστεί προβλήματα στην όρασή του.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πολύ βαριές και μεταξύ αυτών και αυτή της παιδικής πορνογραφίας.

Οι πράξεις του 53χρονου είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν το Μάιο του 2017 αστυνομικοί είχαν εισβάλλει στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη, όπου βρήκαν δεμένη, φιμωμένη, άγρια κακοποιημένη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση την 22χρονη φοιτήτρια, την οποία για μέρες αναζητούσαν οι γονείς της.

Οι έρευνες της Αστυνομίας ξεκίνησαν όταν οι γονείς της 22χρονης  που είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της ενημερώθηκαν ότι η κοπέλα εργαζόταν εκείνο το διάστημα ως βοηθός άνδρα με αναπηρία.

Λίγο αργότερα η φοιτήτρια κατήγγειλε στους αστυνομικούς την ομηρία και το βιασμό της, ενώ κατέθεσε ότι αφού ο 53χρονος της επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε, την βίαζε και παράλληλα μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίησή της, μέσω φορητής κάμερας, η οποία βρέθηκε στο διαμέρισμα.

Ο ίδιος στην πρώτη του απολογία είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στην όρασή του, καθώς και ότι όλα όσα είχε διαπράξει έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής.

Στο διαμέρισμά του βρέθηκε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και το σκληρό δίσκο του υπολογιστή του και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο ίδιος είχε αρνηθεί το αδίκημα, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε καμία σχέση με το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του, το οποίο είπε πως δεν ήταν δικό του.

ant1news.gr