Διεκόπη η δίκη του 52χρονου βιαστή της 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη

Διεκόπη για τις 3 Ιουλίου η δίκη του 52χρονου Παναγιώτη Κοντζιλέλου, ο οποίος επρόκειτο σήμερα να δικαστεί για τα όσα αποτρόπαια κατηγορείται ότι είχε διαπράξει μέσα στο διαμέρισμα – κολαστήριο στη Δάφνη, εκεί όπου είχε φυλακίσει μια 22χρονη φοιτήτρια βιάζοντας την και κακοποιώντας την σωματικά και ψυχικά. Η δίκη διεκόπη λόγω μη νόμιμης κλήτευσης μαρτύρων.

Ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο ακροατήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από τους συνηγόρους του, ενώ απούσα ήταν και η 23χρονη φοιτήτρια, η οποία έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 52χρονος είναι: «Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκασθεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της», «βιασμός κατ’ εξακολούθηση», «παράβαση άρθρου 370Α παρ. 2 Π.Κ., κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση» (παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας), «επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση» αλλά και «κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου, συνδεόμενης με την χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους».

Η δράση του Παν. Κοντζιλέλου είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη όταν στις αρχές του Μάιου του 2017 αστυνομικοί εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του στη Δάφνη και βρήκαν την φοιτήτρια δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.

Η άτυχη κοπέλα λίγο αργότερα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ομηρία και βιασμό της από τον 52χρονο, ο οποίος – όπως η ίδια φέρεται να είπε – αφού της επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε και στη συνέχεια την βίασε, ενώ παράλληλα μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίηση της, μέσω φορητής κάμερας.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη απολογία του στην ανακρίτρια ο 52χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή του καθώς και ότι όλα όσα είχε διαπράξει έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας.