ΑΧΑΪΑ: Μπούκαραν ληστές στη ΔΕΥΑΑ και βούτηξαν χιλιάδες ευρώ – Βίαιη επίθεση τα ξημερώματα στον φύλακα των δημοτικών εγκαταστάσεων!

Ληστεία σημειώθηκε, στις 3.30 τα ξημερώματα, στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Αιγίου, στην Μυρτιά.

Κατά τη μαρτυρία του  φύλακα, 6 άτομα   φορώντας κουκούλες, του επιτέθηκαν και με  βία τον ακινητοποίησαν, μπήκαν στο χώρο, σήκωσαν το  χρηματοκιβώτιο της δημοτική επιχείρησης (ΔΕΥΑΑ)  που περιείχε  11.000 ευρώ περίπου.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες  για το συμβάν  και για να εντοπίσει τους δράστες.

Κατά το παρελθόν, σε κοντινή απόσταση έχει κλαπεί το χρηματοκιβώτιο του τ.δημαρχείου Συμπολιτείας, δημοτικές αποθήκες και το Πολυκέντρο  της Μυρτιάς, με λεία χρήματα, ηχητικές εγκαταστάσεις, καλώδια και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, ακόμα και από την παλιά Χαρτοποιΐα.

ANAKOINΩΣΗ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος έξι αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, σήμερα τα ξημερώματα στη Μυρτιά Αιγίου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας κουκούλες, ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας φύλακα βιολογικού καθαρισμού της Δ.Ε.Υ.Α.Α. και αφαίρεσαν από γραφείο της Δημοτικής Επιχείρησης ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό, περίπου των (10.000) ευρώ.
Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας.