Το παρκέ της Περιβόλας γέμισε λιλιπούτειους Απολλωνιστές

Πάνω από 200 και πλέον αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στο καλοκαιρινό τουρνουά της Ακαδημίας μπάσκετ του Απόλλωνα. Το παρκέ της Περιβόλας γέμισε λιλιπούτειους Απολλωνιστές που έζησαν δυνατές συγκινήσεις και οι κερκίδες με γονείς που το απόλαυσαν.

Την πρώτη θέση του τουρνουά στα τμήματα 2008-2009 κατέλαβε η ομάδα Ζαλγκίρις με τις ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Ρεάλ να ακολουθούν, ενώ στα τμήματα 2010-2011 νικητές αναδείχτηκαν οι Golden State Warriors με τους Milwaukee Bucks, Houston Rockets, Cleveland Cavaliers να καταλαμβάνουν τις επόμενες θέσεις.

Στον αγώνα All stars αγώνα επίδειξης οι 2006ers επιβλήθηκαν των 2007ers. Όλοι οι νικητές παρέλαβαν τα μετάλλια τους και αναμνηστικά διπλώματα ενώ δόθηκαν δώρα – έπαινοι στους αθλητές της Ακαδημίας που αρίστευσαν στον μαθητικό διαγωνισμό της Μαθηματικής εταιρείας.

Παράλληλα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι μεταβατικές προπονήσεις ατομικής βελτίωσης για τις αναπτυξιακές ηλικίες προ αγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων μέχρι τις 29 Ιουνίου ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες δράσεις για τον μήνα Ιούλιο.