(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο παιδότοπος της Αλέας του Royal – Ιδανική λύση για την καθημερινή απόδραση της οικογένειας

Ο περιφραγμένος και πιστοποιημένος παιδότοπος της ΑΛΕΑΣ στην πίσω αυλή του Royal αποτελεί την ιδανική λύση για την καθημερινή απόδραση της οικογένειας.
Τα παιδιά παίζουν με ασφάλεια, δωρεάν και πάντα με την επίβλεψη παιδαγωγού στο επιδαπέδιο σκάκι και το πινγκ πονγκ, τους δύο σταθμούς play station, αλλά και σε δεκάδες ακόμα παιχνίδια της παιδικής χαράς όπως κούνιες, τραμπάλες, τσουλήθρες, την πισίνα με τα μπαλάκια και φυσικά στις vintage «κούνιες – βαρκούλες» στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας…
…ενώ με το βραχιολάκι των 4 ευρώ (που περιλαμβάνει και έναν χυμό) τα παιδιά έως 10 ετών παίζουν μέχρι… εξαντλήσεως στην φουσκωτή «πολιτεία», με τα κάστρα, τις τσουλήθρες και το τραμπολίνο!
Κι αν έχουν όρεξη, ρίχνουν και τα σουτάκια τους στο γκαζόν…
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, τα παιδιά διασκεδάζουν… παίζοντας, με ειδικά προγράμματα, show με κλόουν και διαδραστικό παιχνίδι, σε συνεργασία με τους εμψυχωτές του Juniors Events.
Παιχνίδια τα παιδιά; Παγωμένη μπύρα, ψητολιχουδιές από το «αντικριστό» και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες από την κυρά Σοφία οι μεγάλοι, χαζεύοντας τα!
Κι επειδή το Mundial αποσπά την προσοχή των μπαμπάδων, η γιγαντοθόνη της Αλέας δεν αφήνει κανένα φίλαθλο παραπονεμένο, προβάλλοντας καθημερινά τους βραδυνούς αγώνες!
Με εύκολη πρόσβαση, δωρεάν είσοδο και άνετο πάρκινγκ, η Αλέα του Royal είναι μια πλατεία για όλη την οικογένεια και για κάθε μέρα μετά τις 18:00!
Ανακαλύψτε την!

 

«Αλέα» – Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο)
Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα
Επικοινωνία: 2610 310120