ΠΑΤΡΑ: Η άσφαλτος βάφτηκε κόκκινη – Ξεψύχησε 6χρονο αγόρι μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο!

Tροχαίο δυστύχημα συνέβη χθες το απόγευμα στην Παραλία Πατρών, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος , από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παρέσυρε αγόρι ηλικίας 6 ετών, που κινούταν πεζό, με αποτέλεσμα, αρχικά , το σοβαρό τραυματισμό του.
Ο ανήλικος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε.

Ο 5χρονος, σύμφωνα με περιοίκους, περπατούσε στην οδό 25ης Μαρτίου μαζί με τον 7χρονο εξάδελφό του, και οι δύο παιδιά οικογενειών Ρομά που ζουν στην γειτονιά. Το άτυχο παιδί χτυπήθηκε από το διερχόμενο όχημα, το οποίο κινείτο στο ανοδικό ρεύμα του δρόμου.

Ο οδηγός του οχήματος που χτύπησε το παιδί, εμφανώς σοκαρισμένος και πάνω στον πανικό του, έλεγε στους περιοίκους που έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί: «Κοίταξα να φυλάξω το ένα, αλλά χτύπησα το άλλο».

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ο οδηγός συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ για τις συνθήκες και τα αίτια πρόκλησης του συμβάντος  διενεργείται προανάκριση.

Από τους αστυνομικούς σχηματίστηκε δικογραφία.